Salut emocional

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2011
MIRALL MIRALLET

SALUT EMOCIONAL: EXPRESSIÓ DELS SENTIMENTS.
AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ DIRIGIDA PELS NENS I NENES DE 3 A 4 ANYS.
EL NOMBRE DE PARTICIPANS SON DE 16 NES I NENES.
jUSTIFICACIÓ:Autoestima vol dir acceptar-nos com som, amb els nostres momnets alegres i tristes, amb les nostres il.lusions i les nostres preocupacions, les nostres capacitats i les nostres limitacions.
Reconèixer elssentiments nostres i saber-los expressar es un exercici que tots hem de practicar a través de la comunicació, verbal, plàstica, musical, corporal... Amb aquesta activitat ajudarem els infants aexterioritzar diferents sentiments.
Objectius:
Que les infants ampliïn el seu vocabulari amb relació al noms de sentiments i sensacions
Que els infants manifestin els seus sentiments, especialment elspositius i d'obertura vers els altres.
Descripció de l'activitat:
Tots en rotllana en un clima tranquil, les monitors o monitores proposarem als infants escoltar el conte l'aneguet Lleig, de HansChristian Andersen.
El conte, com és ben sabut, narra la història d'un aneguet diferent dels altres, que és rebutjat per tots, fins que creix i esdevé el cigne que en realitat és. És un conte clàssic,però que podem aprofitar per treballar els sentiments de soledat, identitat, ajuda, por i amistat.
Desprès d'explicar el conte, farem un mural recollint per escrit els sentiments que hem observat enels personatges que hi intervenien. I també parlarem sobre què fem quan sentim por, alegria... Com ho expressem i amb qui ho compartim.
Posarem música suau de fons i donarem un mirall de mà a cadainfant. Amb el mirall a la mà els direm que ara anem a fer “ com si fóssim ...” o com “estiguéssim ...”Els monitors o monitores cada cop que es llegeix un sentiment, explicant-lo si cal, els infantshan d'expressar-lo amb el seu resotre i contemplar-lo en el mirall.
Metodologia:
Serà flexible, motivadora i personalitzada, tindrem en compte les seves capacitats i el temps d'aprenentatge de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Salut
  • Salut
  • Salut
  • salut i salut pública
  • Salut laboral
  • Pla De Salut
  • Autonomia Y Salut
  • Salut Pública

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS