San fermin

Páginas: 3 (589 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2014
Nom i cognoms de l'estudiant

Prova d'avaluació continuada 5. Prova de síntesi


Presentació i objectius

La prova consisteix en un qüestionari de 4 apartats. Per respondre aquestqüestionari és necessari que hagueu llegit atentament tots els mòduls del material docent i que hagueu aclarit els dubtes que pugueu tenir.
Els objectius són comprendre els determinants bàsics del funcionamentd’una economia de mercat, tant pel que fa al comportament dels consumidors com de les empreses; comprendre quins són els principals factors que condicionen les decisions dels consumidors en el mercatde béns i serveis així com els de les empreses. Finalment, s’ha de comprendre el funcionalment agregat de l’economia i el paper de l’Estat en la mateixa.


Criteris d'avaluació

Cada pregunta valun 25%. Es valorarà la lògica del raonament i la utilització dels conceptes desenvolupats en tots els mòduls de l'assignatura.

Format i data de lliurament

El nom del fitxer de l’activitatlliurada a la bústia d’activitats tindrà el següent format:

PAC5_Cognom1_Cognom2.doc

Els cognoms s'escriuran sense accents. Per exemple, l'estudiant Alfred Gràcia Sans posaria el següent nom al seuarxiu: PAC5_Gracia_Sans.doc

Els estudiants hauran de lliurar les seves respostes a la bústia abans de les 24 hores del 22 de desembre i la seva solució es publicarà el dia següent.Enunciat

1. Comenta els texts següents. Indica si les afirmacions són certes o falses i indica amb claredat quan tenim variacions en l’oferta o demanda i quan variacions en les quantitats oferides odemandades.
a. “Quan augmenta la demanda d’un bé, augmenta també el seu preu. A l’incrementar-se el preu creix l’oferta i això fa baixar el preu fins arribar de nou a la situació inicial.”
b. “Quan,com a conseqüència de l’augment en el preu d’un bé, augmenta la quantitat demandada d’un altre, estem davant béns substitutius.”
c. “Les retallades en el sou dels funcionaris faran que aquest any...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • San Fermín
  • Fiesta De San Fermin
  • Terremoto de san fermin
  • Fiesta de san fermin
  • San Fermin De Amenies
  • fermin
  • fermin
  • fermin toro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS