Sandra Martínez 1 E

Páginas: 3 (577 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2015
 Sandra Martínez 1ºE.S.O A

Els antecedents del relat Bíblic de la Creació. La cosmovisió hebrea.
Són lescosmogoníes i teogoníes gregues que el seu nom en grec significa: ‘origen dels cosmos o univers’ i ‘origen dels déus’. Aquests relats ens parlen de com l’Univers es troba ple de caos o desordre i que alguntipus d’intel·ligència el va ordenar. Aquests relats que daten d’entre vuit i deu segles abans de Jesucrist són un clar antecedent del relat hebreu.
La visió de l’univers que tenien el hebreus: Ellsconsideraven que tot lùnivers conegut es trobava dins d’una gran esfera en la que hi havia aigua i la terra estava sostinguda per grans pilars. Això és un exemple de que desconeixien les dimensions del’Univers i la seva configuració era molt diferent a la de la ciència que tenim avui en dia.
El relat Bíblic sobre la creació i les teoríes científiques sobre la creació.
El llibre de Gànesi(‘origen’) Déuva crear l’Univers en sis dies(cel,terra,mar,estels...) i al setè dia va descansar. La Bíblia no és un llibre de ciències naturals per tant el que posa no està verificat. És important que entenguem elsseus relats des del punt de vista religiós. Més que amb el QUÈ del relat ens hem de centrar en el PER A QUÈ de la creació.Déu crea coses Belles i Bones. Lesglèsia catòlicaaccepta sense cap tipus de problema l’explicació del BIG BANG sobre l’origen de l’Univers així com la teoria de l’evolució. Sempre i quan es parteixi de la base que al principi de tots els temps EXISTIADÉU i fou aquest qui va donar l’impuls inicial pel BIG BANG. Per tant l’explicació científica i religiosa es complementen.
Déu crea a la humanitat per tenir cura de la Creació, però... apareix el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sandra martinez
  • Abii Martinez 1
  • Martinez tarea 1
  • Ensayo Politica Economica En Mexico Sandra Martinez Granados
  • Dalyz Martinez 12 1
  • Almonacid Sandra Tarea Semana1 1
  • Martinez Rodriguez Esther Maria TAV1 1
  • DAVID FERNANDO MARTINEZ MOSQUERA ENSAYO 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS