Sant francesc d'assis

Páginas: 2 (399 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2013
DADES PERSONALS

Nom i cognoms: Giovanni di Bernadone

Data de naixement: L’any 1182 Lloc de naixement: Neix a Assís, Itàlia

Data de la seva mort: El 3 d'octubre del 1226 Lloc:Mor a Assís


DADES FAMILIARS

Pare: Sant Francesc era fill de Pietro, un comerciant de teles que treballa a França

Mare:

LA SEVA VIDA

Infància: Francesc passa la major part de laseva joventut llegint llibres, ja que els diners del seu pare li van garantir una excel·lent educació. Els estudis i ls diners del seu pare no l'interessaven gaire, només volia divertir-se i convertir-seen un gran caballer per anar a les croades.

Trobada amb Jesús: En el 1202 hi ha una guerra entre Perugia i Assís, el fan presoner. Passa més d'un any a la presó, allà coneix a un altre presonerque porta una biblia a sobre, per tal de que els guardies no se l'enportin, se la dona a Francesc per que la guardés. Francesc comença a llegir la biblia i a creure més en Déu.

Fets més importantsde la seva vida: Quant Francesc surt de la presó, cau greument malalt, i durant la seva recuperació comença a experimentar la seva vocació. Quan comença a estar recuperat, surt al carrer i trencala campana de l'esglesia per que no tornin a tocar contra Dèu, ja que només tocaben quant hi havia una guerra.
Ell sentia com Dèu li deia: “Reconstruex la meva Església”. Llavors ell pensa que esreferia a l'esglesia de Sant Damià, una esglesia en ruïnes apartada del poble. Llavors comença a reformar les esglesies en ruïnes del voltant d'Assís, peró més tard compren que el que havia de reformarno eren les esglesies de perdra, si no l'Esglesia de les persones. Vol compartir amb els més pobres tot el que té, i renuncia a l'herència del seu pare. Ell vol crear una forma de vida anomenadagermans menors en que pugui predicar i viure en la pobressa a l'hora, pero en la primera petició, el papa ho rebutja.
Finalment en l'any 1209 el papa Innocenci III aprova aquest genere de vida.
Obres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FRANCESC D’ASSÍS
  • Sant Francesc d'Assis i Sant Domènec de Guzmà
  • imagenes iglesia sant francesc
  • Sant Francesc d'Assisi
  • Francesco
  • FRANCESCA
  • francesco
  • francesco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS