sant jordi

Páginas: 3 (661 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014
El temps ni espera ni torna

La vida és irònica, quan som petits tot ens queda gran, vivim sense preocupacions, el millor que ens pot passar és que ens vingui la mama a buscar-nos a l'escola ambun bon entrepà o una pasta de la pastisseria i ens deixi anar al parc amb els amics.
I ja no parlem del típic “5 minuts més” quantes vegades ho haurem dit de petits… cinc minuts més al carrer, alparc, a la platja, en la piscina, cinc minuts més jugant a la consola…en fi, beneïts cinc minuts que els dèiem sense saber realment quant temps era i quan ens deien que ja s'havien passat ens enfadàvemi crèiem que ens enganyaven.
Somiàvem amb ser grans, amb poder sortir fins a ben tard amb els amics, amb estudiar alguna cosa que ens agradés i tenir un bon treball. No ens agradava gens que ensdiguessin que no ens podien explicar alguna cosa perquè encara érem molt petits. Jugàvem a papas i mamas. Volíem créixer ràpid, que deixessin de dir-nos petitons.
I ara? Ara només volem tornar a aquestaèpoca, a poc a poc ens agrada menys això que tant ens agradava abans, complir anys. Ja no ens agrada tant estudiar, és més, ho detestem. Ara entenem que hi ha coses que és millor no saber-les ipreferim aquell “és tema de majors, quan siguis més major ho entendràs”, o coses així, perquè amb el pas dels anys canvien els temes de conversa, ara són més sobre la vida en si, estudis, treball, crisi,malalties, mil coses, ja se sap… quan érem petits tot semblava més bonic, vivíem al nostre “món de yupi”.
Ja no demanem cinc minuts més per a alguna cosa perquè sabem que cinc minuts no són res, aradirectament per demanar demanem fins a una vida nova, començar de zero i tornar a reviure la nostra infància. Tenim la necessitat de dir-los als petits que gaudeixin d'ella quan aquests diuen quevolen créixer, pobres, s'enfaden amb nosaltres, com fèiem nosaltres en els nostres temps. Quan siguin més majors comprendran i entendran el que ara els diem.
Encara així qui sap, encara ens queda...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el presoner jordi de sant jordi
  • Presoner- Jordi de Sant Jordi
  • El Presoner. Jordi de Sant Jordi
  • Sant Jordi
  • sant jordi
  • Jordi de sant jord
  • Relato "Sant Jordi"
  • Palau Sant Jordi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS