Sant Mtaeu

Páginas: 2 (370 palabras) Publicado: 12 de junio de 2012
[pic]

4) Al cap d’uns quants metres d’haver passat la central trobem una bifurcació i tirem cap el camí de la dreta. En aquest camí trobem una entrada en el bosc i una petita baixada que portafina a la Font de Sant Mateu (Sangtus Matheus, en Llatí) [pic] Més endavant trobem prats amb cavalls[pic] cabres i ovelles. [pic] Abans d’arribar a una gran masia que trobem davant nostre hi ha unapetita desviació a l’esquerra que és la que hem d’agafar per anar a parar a l’Ermita de Sant Mateu. [pic] Aquesta ermita està considerada una de les deu maravelles de Catalunya i està en el punt més altdel maresme. Una de les curiositats de l’ermita és que el campanar està girat, com es pot veure a la fotografia, cosa poc comuna.

És una excursió que es pot fer caminant [pic], amb cavall [pic],amb bicicleta [pic], corrent [pic], amb moto [pic] i per a les persones que no puguin o que no els hi agradi caminar es pot fer el recorregut amb cotxe [pic].


[pic]

3) El camí segueix, i enel punt indicat al mapa trobem una central elèctrica. [pic]
[pic]

2) Continuem el recorregut pel mateix camí pel qual ens trobem diferents tipus de flora i fauna que esmentarem després. El camífa varies esses i en alguns punts podem observar el paisatge panoràmic de Vilassar de Dalt [pic] i Cabrils. [pic] Seguim fins a arribar davant de la creu de Can Boquet [pic] i si mirem cap al’esquerra veiem el punt d’informació de Can Boquet. El camí es divideix en tres i em de tirar cap el de l’esquerre com indiquen els cartells i la fotografia de sobre. Seguim fins que trobem una esplanada, i uncop allà continuem tot recte.




[pic]

1) Sortim de la plaça de la Vila de Vilassar de Dalt i pugem pel carrer Àngel Guimerà, continuem tot recte fins que al cap d’uns 10 minuts s’acaba elcarrer d’asfalt i comença un camí de sorra pel qual avancem fins que ens trobem dos camins, llavors tirem cap el de la dreta, que fa una corba en la qual ens parem per observar el paisatge....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Santos
  • Sante
  • Santa
  • Santos
  • Santa
  • La Santa Misa
  • santa
  • Santa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS