SASTRE

Páginas: 8 (1761 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
Capítol VIII

Quimet va acabar una cadira que habia fet que segons ell era una cadira només per homes, així la Natàlia no es va poder aseure. Mentrestan la Enrriqueta tenia angunia per saber com va anar la nit de nuvis.

Capítol IX

Una nit despés d'haver sopat al Monumental el Quimet, la Natàlia i el Cintet varen anar a casa, però varen perdre les claus i van haver de fer un forat per aentrar, la clau era a dins del pis. El Quimet durant aquell hivern va començar a tenir un fort mal de cama, que pot ser que fos mentida.

Capítol X

Durant l'embaras el metge va recomenar a la Natàlia anar a la platja, així que varen agafar la moto i se'n varen a anr a la platja.

Capítol XI

Va neixer el nen, que es va anomenar Antoni. Aquest va neixer molt gran però el nen no podia menjari sempre estava nirvios fins i tot van pensar que es moriria. Però tot es va solucionar quan a la Natàlia se li va obrir el pit i l'Antoni va poder començar a menjar.

Capítol XII

Un dia el Quimet es va trobar un colom ferit que el va cuidar fins que es va posar be. En Quimet va pensar que la venta de coloms seria un bon neoci, així que va decidir fer un colomar al terrat del pis. El diaabans de dur el colom va dur un embut que el va guardar al moble.

Capítol XIII

Van construir el colomar entre tots, i la Natàlia el va pintar. Després d'un temps amb els coloms al colomar, varen decidir amullar-los, el Quimet deia que s'escaparien però no va ser així, els coloms van tornar al colomar.

Capítol XIV

La Natàlia després de haver amullat els coloms al terrat no va poder tornar aestendre la roba allí.

Capítol XV

Un any i mig després d'haver nascut el Antoni va neixer la seva filla Rita.

Capítol XVI

El Quimet es trobava molt malalt, el metge li va dir que tenia un cuc a dins. Una vegada sel va poder extreure el varen posar dins d'un pot. L'Antoni que era molt gelos i entremaliat va agafar el pot i sel va tirar a la Rita, el Quimet li va pigar al nen però laNatàlia deia que la culpa era d'ells per haver posat el cuc allà.

Capítol XVII

El taller del Quimet va deixar de fer sous. Així que la Colometa va començar a buscar feina, va trobar a una casa de uns homes que tenien molt de sous.

Capítol XVIII
Durant aquest capítol la Colometa coneix la casa dels amos i li expliquen allò que ha de fer a la casa.

Capítol XIX

Després del primer dia defeina la Natàlia torna a casa i pel carrer quasi li atropella un tramvia. A casa la Rita i l'Antoni eres adormits al terra.

Capítol XX

Durant un dia de treball va apareixer un matrimoni que preguntava pel lloguer d'una torre que els amos de la Natàlia hi tenien. Però el matrimoni se'n va anar perque els amos de la torre no volien nens a la seva torre, deian que els nens ho malfeien tot.Capítol XXI

Un dia la Natàlia quan va arribar a ca seva es va trobar amb tots els coloms a casa i els seus fills quiets per a no asustar-los. El Quimet al adonar-se'n d'aixo decideix fer a una habitació de la casa un criador per a fer-se ric.

Capítol XXII

La Natàlia ja esta farta dels coloms i de la podor que fan, ja té l'olor impregnada.

Capítol XXIII
La mare del Quimet mor, al pisde la difunta es troben les veïnes. Hi ha una corona sense flors i una de les veïness els hi explica que així es com li va demanar la difunta abans de morir.

Capítol XXIV

El Quimet i el Cintet deicideixen fer-se guerrillers i combatir al front d'Aragò. En Mateu comença a tenir problemes amb la Griselda, la qual hi és amb una altre home i el Mateu no pot veure a la seva filla.

Capítol XXVLa Natàlia farta dels coloms decideix matar les cries i demés, fins que el Quimet s'adona que no serveixen per a res.

Capítol XXVI

Comencen a apareixer els problemes fins i tot a les millors cases, es el cas de la casa on la Natàlia treballa.

Capítol XXVII

El Quimet i el Cintet parteixen cap al front d'Aragò. Els problemes s'acumulen i el treball que tenia a la casa el perd perque...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sastre
  • SASTRE
  • elvira sastre
  • Antonio Sastre
  • Cajón de sastre
  • chaqueta sastre
  • El Cajón Del Sastre
  • Canasto Sastre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS