saturn

Páginas: 3 (614 palabras) Publicado: 31 de marzo de 2013
És un gegant gasós; format per un 93% D'hidrogen, 5% d'heli i un 2% d'altres elements. Medeix 120.660 Km, la seva rotació sura 10’7 hores i la seva translació 29’5 anys terrestres. El seu nucliperò, és sòlid i està rodejat per una capa d'hidrogen. En l'atmosfera hi han núvols que impedeixen veure més enllà, es creu que estan formats d'amoníac. Al estar format per gasos te grans turmentes quepoden arribar als 1800 Km/h, aquestes turmentes es troben concentrades principalment a l'equador.La gravetat del planeta es de 10'44 (una mica superior a la de la Terra), i la seva temperatura mitjana ésde -139 Cº. El lloc de màxima intensitat és la "taca blanca" que es troba a pocs quilòmetres de l'equador.
Els objectius a Satunr serien: Estudiar l'atmosfera i els núvols de Saturn per saber-n'hemés; estudiar les turmentes de Saturn; agafar mostres dels anells de Saturn i estudiar el moviment que realitza al voltant del planeta.
Al arribar aterrarem a Tità ja que al ser un planeta gasós nopodrem fer-ho a Saturn.
Per l'estudi de l'atmosfera enviaríem una sonda amb les mateixes característiques que la sonda especial Cassini-Huygens, la controlaríem des de la nostre nau situada a Tità. Lasegona part de la sonda s'encarregaria de l'estudi dels núvols. La dotaríem de materials capaços de suportar els núvols d'amoníac i la deixaríem a l'atmosfera per que anés enviat fotografies i dades ala Terra des d'on seria controlada. Més endavant s'adentraría cap a l'interior d'aquests núvols per poder verificar de l'existència d'aquest núvols d'aigua.
Per estudiar les turmentes de Saturn lapart on nosaltres deixarem anar dos sondes (l'anterior) serà lluny de l'equador per així evitar que es trenqui a causa de les turmentes. El que faríem seria deixar dues sondes una a dins l'atmosfera il'altre fora, a l'espai. La de dins l'atmosfera s'establiria en una zona segura prop de la "taca blanca" per observar i enviar fotos i dades a la Terra (des d'on seria controlada). La segona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Saturno
  • saturnismo
  • saturnismo
  • Saturno
  • Saturno
  • saturn
  • Saturno
  • saturnismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS