Saulo

Páginas: 2 (446 palabras) Publicado: 12 de enero de 2012
Saule de Tars és un home de temperament violent i implacable que persegueix als cristians, la seva feina la fa amb Rubèn. Estan en contra de les idees dels cristians i els culpen de blasfèmia i elsapedreguen, igual que a Pere, que per dir que Jesús ens ajudaria, Rubèn va manar que l’apedreguessin. En un dels seus atacs als acollits de la nova religió, cau del seu cavall encegat per unaenlluernadora llum, escoltant la veu de Jesús. Es queda cec i no pot veure, quan a perdut totes les esperances ve un cristià i el cura. I juntament amb la dona de Rubèn es fan cristians i es bategen. Pau es faapòstol i comença anar als rituals dels cristians hi ha comportar-se com un d’ells, fins que Rubèn s’entera i el manen matar-lo i es obligat a marxar. Saule va escampant la paraula de Deu i de Jesúsarreu del mon i ajuda a tots els necessitats.
El rei de Israel, Herodes, mana matar a tots els cristians per a fer-se mes “popular”, per comença mata al cap i en comana la feina a Rubèn que peraconseguir-ho enganya a la seva dona que sap que es cristiana per arribar fins a ell.
Herodes no tenia amb això prou que manar mata a Simo, Rubèn l’enganxa i el portar al rei, la dona de Rubèn és donaconté que es un indesitjable i el deixa .Simó aconsegueix escapar i Herodes matà a tots els soldats que el vigilaven i obliga a Rubèn a matar a Saul ,que aquests anat a Xipre per ajudar i curar alsnecessitats i escapar les paraules de Jesús.
Fou un gran viatger que va fundar i sostenir les primeres esglésies de tot l’est de la conca mediterrània i quan no li era possible visitar les comunitatspersonalment s’hi comunicava per cartes. El fort compromís amb gentils i les seves fermes conviccions religioses li van crear enemistats entre certs jueus.
Fou arrestat a Jerusalem hi ha punt de serlinxat, però els seus contactes i el fet de tenir la ciutadania romana el van salvar d’una mort segura. El governador romà l’empresonà durant 2 anys a Cesàrea de Palestina. A petició del mateix Saule,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • saul
  • Saul
  • saul
  • saul
  • Saul
  • Saul
  • Saul
  • Saul

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS