sdfghj

Páginas: 3 (582 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014
-SOBRE FRANCISCO JOSÉ AYALA-
Francisco José Ayala, va néixer el 12 de març del 1934 a Madrid (Espanya). És un biòleg espanyol i expert en la evolució.
Ell mateix, és va fer càrrec, de resoldreamb arguments filosòfics, el conflicte entre la religió i la ciència però especialment en l’evolució de les espècies i concretant encara més, per l’home. Perquè va veure que en les escoles noensenyaven l’evolució ni res del creacionisme, i ell en realitat volia que és donés a conèixer tot això que estava creant.
Això el va portar fins a ser reconegut arreu del món amb diferents premis, com ésara, “el Premio Templeton”. Ell defèn l’idea de l’evolució perquè diu que llavors és quan separa Déu de tot lo dolent i lo cruel.
La seva opinió sobre el creacionisme o disseny intel·ligentresulten ser el Déu cruel. Perquè ell diu que primer de tot, Déu és cruel i es quan afirma que si estiguéssim en mans d’un dissenyador, estaríem parlant d’algú a qui li agrades tot el que vagi relacionatamb lo cruel.
Llavors va ser quan Arkansas va aprovar una llei dient que havia d’haver el mateix temps dedicant l’evolució que la ciència de la Creació. Quan finalment és va aprovar, hi van haveralguns pares que van arribar a denunciar i ell mateix va ser un aportant. William Overton, va dir que el creacionisme no es ciència, si no religió i que per això no s’havia de tractar a classe. I vaser quan en els anys 90, els creacionistes van inventar el disseny intel·ligent. Actualment estan fent propaganda per fer que la gent es cregui que l’evolució es el contrari de la religió. Així perposar un exemple real, els nens/es de 17 anys que han acabat d’estudiar al primer curs i passen al segon, és quan abandonen la religió perquè l’idea aquesta que fa propaganda fa que els alumnes se lacreguin hi ho deixin d’estudiar.
Richard Dawkins diu que si algú creu en Déu, no ha de deixar de creure-hi, el contrari, ha de seguir creien en ell, però no ho necessitis per explicar el món. Ell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sdfghj
  • Sdfghj
  • sdfghj
  • sdfghj
  • sdfghj
  • sdfghj
  • Sdfghj
  • Sdfghj

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS