sdfghjk

Páginas: 2 (354 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2014
ESPANYA AL MÓN

1. Fes l’exercici de la pàg. 324 del llibre . després compara amb les dades de la taula i compara la posició d’espanya al 2011 respecte al 2008.

2. Espanya és un delspaïsos amb més llocs i obres declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Enumera’n 10.

3. Espanya és un estat que per ser membre d’organitzacions com la ONU, la OTAN, la UEO Unió EuropeaOccidental o la OSCE Organització per a la Seguretat i Cooperació Europea participa a l’exterior en diverses missionsCerca alguna notícia relacionada amb la intervenció d’Espanya en ajuda internacional ifes-ne un comentari breu.

LA UE

1. A l’any 2007 s’inicià el redactat d’un nou Tractat per la UE, que s’anomenà Tractat de Lisboa. Cerca de Internet informació sobre aquest Tractat i respon:
Aquin any va entrar en vigor després de ser ratificat per tots els membres de la UE.?
No és un Tractat que substitueixi del tot els Tractats anteriors sinó que conté esmenes als mateixos. A quinsTractats ens estem referint?


2. Entra a la web d’Europa, i respon: http://europa.eu/index_es.htm
- Qui són els paisos candidats a entrar? I quin és el que ja està en viesd’adherir-se?
- El Comité de les regions és un òrgan representatiu de les entitats regionals i locals de la UE que va entrar en funcionament l’any 1994.
Qui és seu actual Secretari General?
Quants membres té elComité de les regions?
L’Assamblea de les Regions d’Europa (ARE) és una organització comunitària que treballar per reforçar la representació política de les regions i per promoure la cooperacióentre les regions.
Quantes regions en formen part actualment?

Els Quatre Motors per a Europa és una associació formada per quatre regions d’entre les més dinàmiques del continent .http://www.4motors.eu/-Organisation-.html Quines són?
L’Euroregió Pirineus- Mediterrània és una iniciativa de cooperació política entre diferents governs regionals. Esbrina perquè no s’han incorporat a aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sdfghjk
  • sdfghjk
  • sdfghjk
  • sdfghjk
  • Sdfghjk
  • sdfghjk
  • sdfghjk
  • Sdfghjk

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS