sdfs

Páginas: 3 (604 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2014
Tema 1: Escollir un dels personatges i tres escenes o situacions d’interacció on apareix
228600011176000Aquest personatge és Leïla, la mare per error de Yacine, però la mare biològica de Joseph.És una dona musulmana, que viu a Palestina amb la seva família; el seu marit i els seus tres fills, dos nens i una nena, tot i que se’ns explica que temps enrere tenia un altre fill però va morir.Degut a la seva religió i origen, sempre vesteix amb un vel al cap, tot i que observem que quan és amb família mai el porta. Per altra banda també vesteix amb roba ampla i mai mostra cap part del cos,simplement la cara. És una dona molt alegre i carinyosa amb els seus fills, i tot i això segueix sent-ho al adonar-se que un dels seus fills no és realment el seu biològic.
Les tres escenes osituacions d’interacció són:
El primer cop que veiem aquest personatge, és quan està a la clínica amb el seu marit i coneixen l’altra parella. En aquesta escena, la primera visió que ens dóna aquestpersonatge, és que sembla una persona freda i distant. Tot i això, hem de tenir en compte que en aquest primer moment, la dona no sap realment el que passa, ni el que el metge està a punt de comunicar-li.Quan es coneixen les dues parelles observem la diferència estètica entre les dues, ja que formen part de dues religions molt diferents. Podem veure com Leïla porta els seus vestits
corresponents a laseva religió, mentre que l’altra dona, vesteix d’una forma totalment diferent, és a dir, ensenyant les cames i braços, i amb el cabell totalment destapat. Quan li comuniquen el que ha passat, és adir, que el seu fill no és realment el seu fill biològic, s’emociona, i directament les dues mares es recolzen emocionalment i podem veure com és realment aquest personatge; és una persona moltsensible, a diferència del seu marit, que marxa de la sala.
285750011557000137160011557000
La següent escena és quan Leïla junt amb el seu marit, comuniquen al seu fill el problema. Realment no ho...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sdfs
  • SDFS
  • sdfs
  • Sdfs
  • Sdfs
  • sdfs
  • sdfs
  • sdfs

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS