sdfvSRWDVsdvSDVdvc

Páginas: 3 (595 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2013

DROGUES


-Risc personal
-Risc en l’entorn familiar
-Risc social
-Risc politic
-Risc economic
-Risc per a la salut.1r BATX

RISC PERSONAL-Les drogues provoquen canvis en la forma de ser d’una persona. Cambia la seva manera d’interessar-se per els estudis, baixa el seu rendiment escolar, tambe falta a classes o te un malcomportament. Pot provocar tambe variacions en les menjades. Realment cambia molt el seu comportament , i sobretot, comença anar en mala gent i major que ells.

RISC EN L’ENTORN FAMILIAR

-Al ser adicte ales drogues la conducta a casa cambia, per tant les relacions amb els familiars tambe. Els pares d’adonen de el mal comportament, tambe dels possibles fracassos als estudis o al treball. Totes aquestescoses a casa es noten.
La confiança se perd de pares a fills.
Desde la familia es pot fer molt per reduir el impacte sobre els jovens.







RISC SOCIAL

Poden resultar perjudicials enles relacions socials. Incuint les relacions familiars, les de amistat, etc.
Se presenten relacions de desinteres per tot i situacions de abandonar. Comencen a cambiar les amistats, son noves i demajor edat d’ells. Pot ser la gent en la que vaja siga problemática o portador de drogues. Un drogadicte es normal que perda els amics que realment ho son, i apartar-se de la gent i de la societat en laque viu.



RISC POLITIC

Porten risc en tots els sentits, tambe en el sentit politic, el govern tambe s’enfronta frontalment amb la droga ( a la majoria dels paisos), genera problemes dins del’estat i desnivell economic. Tambe es possible la aparicio de bandes o gent problemática drogadicta. Pot ser que cambie de amistats.





RISC ECONOMIC

El trafic hui en dia es una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS