sdkadasdasdadasd

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2014
El mal
Dd
Títol: El Mal
Autor: Josep Franco
Informació del autor: Va nàixer en 1955. Inicia la seua trajectòria professional en el món de l'ensenyança, però així que pot s'introduïx en elmón literari, al qual s'entrega per complet.

Capitols:
1 –
Lucy és de la tribu dels àfar, són primitius, i estan en una cova esperant que deixe de ploure. Ella acaba de parir, estàdèbil, i es marxa per a demostrar que amb ella la tribu pot avançar. Però el cap de la tribu s'enfada perquè pensa que és una amenaça i la mata a ella i al seu fill amb un os.

2 –
RicardBeltran, viu en l'estranger i li mana una carta als seus pares, dient que no està bé de salut, però que es recuperarà i serà un gran guitarrista. També parla sobre un antic amic, que va morir en unincendi provocat per uns neonazis, es cridava Giovanni. I quan va anar a comprovar que era el cos, un home li va preguntar si era una persona "cercana".

3 –

Claver és un periodista al qualel seu jefe li encarrega que vaja a Londres a fer un reportatge sobre la unió d'un antic grup de rock and roll i del seu concert. També que entrevista a un ídol, Arruix Bruck, que visite alfill d'uns amics que viu per allí, que pareix estar malament de salut, i si té temps, que investigue sobre les morts de molts jóvens de per allí. A part, de visitar la seua filla i al seu exdona.4 –
Leia Claver, informa un amic que son pare anirà a treballar a Londres i podrà veure. També li diu que sa mare treballarà com a científica per a la BBC, i que tot el món la veurà. I queha conegut una amiga ucraïnesa que li agrada la ciència com a ella.

5 –
La científica i doctora Williams junt amb l'inspector Smith, fan l'autòpsia del cos d'una xica de dèsset anys que hamort com els altres jóvens de la zona, amb ferides al voltant del cos, marca en el coll com ullals i que els seus glòbuls rojos i proteïnes havien augmentat, pensa que la van drogar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS