sdsfa

Páginas: 2 (274 palabras) Publicado: 30 de enero de 2015
PANSPÈRMIA i EXOGÈNESI
A través d’aquest enllaç cerca informació per a respondre les qüestions següents:
http://cienciaysalud.laverdad.es/2_2_115.html
Activitat9. Què defensa la teoria de la panspèrmia? La teoria de la Panspèrmia defensa que la vida va arribar de l'espai.
Quines proves suporten aquesta teoria? Un nouexperiment per provar la teoria, que la vida a la Terra va començar per bacteris que van parar en roques espacials.

Queda explicat com es va iniciar la vida amb aquestateoria? diu que els elements bàsics per a l'origen de la vida van poder distribuir-se per tot l'Univers i arribar a la Terra enganxades en una pluja de meteorits desprésde sortir disparats a l'espai des d'altres planetes per l'impuls d'esdeveniments colossals com erupcions volcàniques o l'impacte amb un asteroide.

Activitat 10.Coneixent el significat de gènesi a què es refereix el concepte exogènesi? Es refereix en que va arribar-nos de l'espai, a través de cometes i meteorits, va ser una granquantitat de molècules orgàniques molt complexes per arribar a la matèria viva.

Activitat 11. Avui la cerca de la vida es realitza també a l'espai exterior, i elsinvestigadors de la NASA han estat investigant amb gran interès una zona de Espanya que té unes característiques molt especials. Fes recerca a Internet i troba enquin lloc ha estat la NASA recentment, i explica per què.
A descobert 3 planetes que podien tenir vida. Perquè com afirma Stephen Hawking d'humanitat no sobreviuràuns altres 1.000 anys a la Terra. I per això es van explorar altres planetes per trobar planetes habitables i així ajudar a 'humanitat a escapar de la terra.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sdsfa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS