se arte loco

Páginas: 3 (728 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2013
Fent referència a les dades que es mostren a les gràfiques de l’Estudi General de Medis de febrer a novembre del passat any 2012, em estat analitzant quins serien els millors per fer publicitatsobre la nostra marca i el nostre producte, l’antena de televisió sense fils.

Pel que fa als medis que utilitzaríem serien tres: la televisió, la ràdio i internet.
Aquests medis són els que comprenenuna audiència general de medis més important pel que fa a la penetració en el mercat, a part d’això, són els medis més adequats tenint en compte el nostre target market que quedarà descrit mésendavant.

La publicitat emesa per televisió es considera above the line degut al medi pel que es difon, que és massiu i convencional, a part de molt arrelat a la vida quotidiana de més del 95% de famíliesdes de fa molts anys. Les campanyes publicitàries solen ser molt costoses econòmicament.
També es considera del mateix tipus de publicitat, above the line, la difosa pels altres dos medis que emelegit, en aquest cas, ràdio i internet. A diferència de la televisió i internet, per la ràdio només s’emeten sons o informació a través d’àudio per tant la part visual, que és realment important ja queun dels punts forts del nostre producte és el disseny, quedaria obsoleta. Per contra, actualment molts oients radiofònics també ho fan a través d’internet cosa que facilitaria lo emissió d’una imatgea l’hora que s’emet la publicitat a través d’aquest canal.

Referent al públic objectiu al que anirien adreçats el nostre producte i la publicitat, em decidit que seria al col·lectiu masculí quesocialment estiguessin posicionats entre una classe alta i mitja-mitja ja que considerem que últimament s’ha generat un interès molt generalitzat per tot el que fa referència a la tecnologia i tambéperquè el preu unitari estaria fora de l’abast de famílies amb una renda considerada mitja-baixa o baixa. Ens em decantat pel públic masculí amb una edat d’entre 25 i 60 anys ja que són aquests els que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • los locos y el arte
  • Loco loco
  • loco, loco
  • Loco Loco
  • Locas y locos
  • loca loca loca
  • El loco loco
  • Locos y locas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS