Se sabrà tot

Páginas: 8 (1965 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2014
Dani Santana: Director del Crònica
Narcís Riera: Antic Director del Crònica i actual President del Consell Editorial.
Kais Ali: Terroristes (venen a Barcelona desprès del que seu pare havia mort un matrimoni nord-americà)
Ibrahim: L'oncle dels terrorista
David Cid: Senza
Laura: Ex-dona del Senza
Eva Bosch: Intendent dels Mossos i amant del David.
Tony Adams: Director de l'Europol iexpert en terrorisme islamista.
Artur Biosca Canal (ABC): Director General del Crònica.
Ricard: Xofer
Santi Muñoz: Conseller d'Interior
Blanco: Amo del Grup Blanco
Virginia: Periodista
Franquesa: Cap d'oposició per l'Alcaldia de Barcelona i de dretes.
Pep Cárdenas, Santi Muñoz i el Franquesa: Pertanyen al mateix partit i són de dretes.
Négrier: Alcalde d’esquerres.
Ismael Cardenya: Capde política del Crònica.
Per què l'ABC tria a Dani Santana com Director del Crònica?
Ho vol, perquè sap un secret d'ell (Dani Santana treballava presentant notícies i una nit que va sortir a sopar amb els amics, va beure més del compte i en tornar de casa en una cruïlla es va quedar adormit, venint per la seva dreta un autocar de nens que venien de colònies. el conductor va frenar de cop peròamb tal mala sort que aquest moment hi havia un nen jugant amb un cotxet i des del seient va anar a caure damunt del canvi de marxa i es va clavar a la panxa. Dies després va morir per perforació de la melsa. Dani Santana va estar en l'enterrament del nen i veient el drama que havia provocat mai va voler tornar a conduir i es va negar a tenir fills. al judici per l'accident voler inculpar peròl'advocat va aconseguir que quedés absolt) i creu que podrà fer amb ell el que vulgui.
Per què l'ABC i el conseller Muñoz tenen un pacte de sang.
L'ABC anava a un seminari amb el Narcís Serra, estudiaven per a cures, L'ABC s'adona que li agraden els homes i deixa el sacerdoci. Es casa i té fills. Amb els anys es compra un pis i tots els dimecres el seu xofer el porta al pis a veure amb un noi (alqual el tria a través de la pàgina de contactes del Crònica).
Anteriorment va estar veient amb Dimitri durant 3 o 4 dimecres, i mentre estava al llit amb ell i com a conseqüència del consum de drogues, va morir de sobredosi. Al no saber que fer truca al xofer i intenten reanimar-lo, en veure que no torna en si truca al Conseller Muñoz i li explica el succeït. Aquest li diu que es vagi que ja hoarreglarà ell.
Qui li dóna una carta al Dani Santana en un lavabo i per què?
En anar al lavabo el Dani Santana es troba amb un senyor (Pep Moradenca, diputat) que li diu que a sobre del lavabo li deixa una carta i que faci amb ella el que vulgui.
És un parany, a la carta parla del Franquesa on explica com aquest vol ocupar el lloc del president del partit. El Crònica decideix publicar lacarta i això fa que el Franquesa perdi les eleccions.
Els seguidors del Franquesa es manifesten davant del Crònica i Dani Santana comprova que el Pep Cárdenas també està en la manifestació.
Per què l'ABC i el Muñoz volen fora el Franquesa?
Per poder especular amb la zona sud del Raval, la que està més propera al mar, i fer apartaments de luxe per a gent rica. Si hagués sortit el Franquesa com aAlcalde de Barcelona no haguessin pogut fer-ho ja que aquest s'oposava. Per sent el Muñoz del seu mateix partit li tendeixen aquesta trampa perquè no surti elegit i pugui sortir el Négrier que està d'acord amb l'especulació.
Els que són Ali i Kais i que volien fer
Són dos germans que abans vivien a Palmira i es guanyaven la vida venent als turistes. Un dia el seu pare els agafa i se'ls emportaa Barcelona, on el seu pare al poc temps mor de càncer i llavors queden al càrrec del seu oncle.
A Ali li munta el seu oncle un locutori, que és una tapadora, i Kais treballa servint gasolina.
A part es dediquen a anar a les botigues dels pakistanesos i els ensenyen un carnet fals del propietari pakistanès i els diuen que han de pagar cada vegada que van 500 € i que si no ho fan lliuressin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sabre
  • Sabre
  • SABRE
  • SABRE
  • Sabr
  • Sabre
  • Sabr
  • SABRE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS