Sebc Banc Espanya

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2011
1. Que el SEBC està format pel banc central europeu i per tots els bancs centrals dels paisos de la unió europea, en el nostre cas el Banc d’Espanya.
Las decisions sobre politica monetaria es prenenen el consell de gobern del Banc Central Europeu (BCE) y són els bancs centrals nacionals dels països integrats a la unó europes que les portaran a terme.

2.
Si, a través de la fórmula: Emissióde quotes participatives
Que són instruments financers negociables fets per les caixes d¡estalvi que permeten als inversors, en aquest cas el banc, obtenir una rendibilitat anual y participar en elrepartiment dels beneficis.
3.
Les caixes d'estalvis són entitats de crèdit constituïdes sota la forma jurídica de fundacions de naturalesa privada.
I les caixes rurals són cooperatives.

4.
*Realitzar operacions de crèdit amb entitats sotmeses a la seva supervisió: Si el Banc d’Espanya augmenta els diners que dona als bancs y entitats que supervisa, augmentaran els diners per préstecs , pertant, creixerà la quantitat de diners per la gent. Però, si disminueixen aquests diners dons baixarà la liquiditat del sistema financer
* Regular els mercats interbancaris y de divises: El bancd’Espanya, de la mateixa manera que altres bancs centrals de la unió europea (eurosistema), regula els mercats interbancaris y de divises, y gestiona els corresponents sistemes de liquidació compensació.5.
La diferència fonamental amb els productes de renta fixa es que els productes de renda variable no tenen venciment i obtenen rendiment amb funció dels beneficis de l’empresa.
* Productesde renda fixa: Les empreses o organismes públics a vegades demanen grans quantitats de diners al mercat financer. El que és fa és fraccionar aquest deute de tal manera que cada inversor es compra unapart, aquesta manera de fraccionar s’anomena emprèstic. Es diu de renta fixa perquè qui inverteix en ells, rebrà els interessos pactats, amb independència de la situació econòmica del emissor....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Espany
  • Espanya dual
  • Oda a Espanya
  • Oda a Espanya
  • Oda a espanya
  • h. espanya
  • ong espanya
  • Espanya En Crisi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS