secretariado

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2014


1. Segons els continguts, quin creus que és el principal objectiu d’aquesta
publicació?
Informar dels esdeveniments, conferències, seus, gasolineres, etc., de l’empresa.

2. A quinspúblics creus que es dirigeix?
La informació va dirigia a tots els consumidors de carburants.

3. Quina classe d’informació transmet?
Informació sobre noves ofertes de treball, noticies sobre nouscarburants i mostrar les nostres millores per fer les nostres estacions mes respectuoses amb el medi ambient.

4. Consideres que la informació està segmentada amb algun criteri? Raona la tevaresposta
Està agrupada per quatre grans grups: seguretat, medi ambient, ètica i transparència i respecte pels drets humans.
Mitjançant aquesta informació podem observar molt detalladament totes les viesd’intervenció que te Repsol tant en vers la societat com en la seva pròpia empresa.
5. Tenint en compte les diferents formes de comunicació que existeixen en una organització (descendent, ascendenti horitzontal), localitza els apartats o articles on quedin paleses les diferents direccions de comunicació
La comunicació d’aquesta empresa podríem dir que es bàsicament horitzontal ja que es dedicaa informar sobretot als seus clients de les seves noves adquisicions o millores en els productes que ofereixen.
“La atención al medio ambiente y la protección de la biodiversidad son compromisosesenciales para Repsol. Con el objetivo de cumplirlos, tenemos una Política de Seguridad, Salud y Medio Ambiente que recoge nuestros principios sobre estos aspectos. 

Nuestro propósito es minimizar elimpacto ambiental sobre el entorno y los efectos en el cambio climático, respetando la biodiversidad y a las comunidades locales.

Nuestro compromiso con el medio ambiente requiere también unaimportante implicación en nuestra organización a todos los niveles. Por ello, el Comité de Dirección establece unas líneas de acción de medio ambiente, que son la base para la elaboración de los...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Secretaria
  • Secretaria
  • secretaria
  • secretaria
  • Secretaria
  • Secretarias
  • Secretarias De Estado
  • Secretaria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS