Secretum templi

Páginas: 5 (1047 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2013
Secretum Templi
Tot comença a Valencia amb un home cridat Guillem d`Albi que fou el seu mestre en la seva professió de l’alquímica.
Aquesta història començà amb l’ assassinat del l’ermità Benet de Parlem que era un bo conegut de el seu Maestre y per aqueta raó Guillem es va veure envolt en aquesta historia a Concentanya la seva terra nata de la qual se n’havia anat a estudiar a Bolóniamandat pel seu pare Roger de Lória però asto succeirà més tard quan Guillem descobrí qui era el seu pare vertader.
Quan Guillem rebre la noticia de que l’ermità Benet de Parlem ha sigut assassinat, decideix anar a Concentanya per a descobrir al vertader assassí mediant algunes investigacions en les quals l’atjudaran diferentes persones.
Quam Guillem arriba a Concentaya va anar a casa de sa germanaÀgueda qui vivia en la seva casa amb el seu marit Joan que està enferm per una rara enfermetat que després es descobirà que ha sigut embruixat.
Quan Guillem esta en casa de sa germana un home el va cridar en la porta i Guillem s’anà amb ell a veure a Ramon de Claret i van estar parlant de la mort de Bernat que els dos ho coneixien, i aquest li va dir que Bernat de Parlem se li ha aparegut algunesvegades amb una serp en la boca.
Després Guillem descobrí que una família sarraïna havia sigut detinguda per l’assassinat i que aquesta en aquesta família es trobava un amic seu de xicotet Hamet i després decideix parlam amb el saig de la vila que aquest es va interessar per l’assassinat i junt amb Guillem i Paschual d’Alcoi es posarent en martxa cap a Santa Bàrbara que era l’ermita on estrobava es cos de Bernat de Parlem .
Una vegada allí li van fer una auptopsia al cos i vn descobrir que tenia cinc ferides fetes amb distintes armes i que sol havia sigut una persona que es basava en algun culte o cerimònia ja que també es van trobar una cresta de gall negra .
Guillem preocupar pel seu amic Hamet i confiant en la seua innocència va pagar la fianza per a que Hamet l’ajudara adescobrir al vertader assassí i decidiren anar a lèrmita per veure si descobrien alguna cossa , però quan anavent de camí s’adoraren compta que algú les anava seguint . Resultà ser Líbia la filla del rabí que estava intentant esborrar unes símbols que hi havia en un arc . En aquest moment Guillem descobreix que aquella ermita i el seu ermità Benet guardaven algun misteri per descobrir i seguidament vatrobar un cilindre misteriós.
En terminar de l’ermita Guillem tornà a la casa de sa germana , i quan la seua germana li donà un poció que li va deixar atontat i es va dormir però quan es va despertar ahi hi havia una sombra que li va furtar el cilindre . I aquí va descobrir que sa germana s’havia compinxat amb l’enemic amb el fi de salvar al seu marit que es trobava moribund ja que l’homemisteriós li havia promès que tractaria de sanar al seu marit quan havia sigut ell el causant de aquell mal .
Després d’aquest incident Guillem es quedà atònit i va anar al dia següent amb Hamet a la taverna on es trobà una misteriosa bossa de pell que dins hi havia un pergamí que ho citava . Guillem li va dir a Hamet que si no tornava agafara uns diners que tenia a casa de sa germana i alliberara a laseva família. Pero quan arribà es va trobar amb una ordre secreta de la que formaven part el pare de Libia , el saig de la vila l’ermità de San Cristófol Jaume , Ramon de Claret i algú mes que li explicaren que Benet ocultava un secret mol gran, i que ja que havia mort, li havia deixat a ell con a hereditari d’aquesta feina .
Ja arribant al final de la història Guillem va anar a una festa de NaSaurina on van intentar assassinar per motius d’ heretatge.
Guillem no ho va entendre fins que Àgueda ho va portar a la cambra de Na Saurina on va llegir un pergamí on posava que era fill bastard de l’almirall Roger de Lória i la bella sarraïna Axa però avan tenir mala sort i els guàrdies anaren tras Guillem qui anà per ocultarse en busca de Hamet i va ser ahi quan va descobrir que aquest li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum Secretum Templi
  • Anàlisis del llibre secretum templi
  • Ordo templi orientis (o.t.o.)
  • 51601600 Ordo Templi Orientis Antiqua LA LOGIA ZARIGUIN O T O A

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS