sector terciario Geografia

Páginas: 4 (944 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2015
-En què consisteix el treball d'aquesta tasca:
Aquesta tasca és la segona fase d'un treball de camp que finalitzarà al final d'aquest mòdul i en el qual treballaràs a fons les activitatseconòmiques en diferents comarques catalanes i la seva repercussió sobre l'espai urbà. En aquest cas, centraràs la teva atenció en l'estudi del sector terciari. 
Dividirem aquesta tasca sobre el sector terciaria Catalunya en dues parts, una d'àmbit més general, en base a unes imatges o gràfics i una altra centrada en la comarca on vius:
PRIMERA PART: (estudi del comerç i turisme a Catalunya)
Observaatentament les dues imatges i contesta després:
1. Recorda que tant el comerç com l'hostaleria formen part de les activitats terciàries. Així doncs, amb quin tipus de gràfics classificaries les duesimatges i què s'hi representa en cadascuna d'elles? Les dues imatges són mapes temàtics. A la imatge A es mostra un mapa de coropletes indicant la quantitat d’empreses que hi ha a cada comarca, inclou ungràfic sectorial dels establiments d’empreses de comerç al detall per branques d’activitat. A la imatge B tenim un mapa de coropletes que indica el nombre de places hoteleres a les comarques deCatalunya i, amb icones, indica el nombre aproximat d’establiments.
2. Imatge A: Fes un llistat amb el nom de les comarques que tenen més de 2000 empreses de comerç al detall a Catalunya. Ordena de majora menor els sectors predominants en la majoria de comarques, per branques d'activitat?
Les comarques que tenen més de 2000 empreses de comerç al detall són: l’Alt Empordà, el Baix Empordà, elGironès, la Selva, Osona, el Bages, el Garraf, el Tarragonès, el Baix Camp i el Segrià.
El sector que més predomina a totes les comarques és el denominat com a altres, després li segueix roba i calçat,productes alimentaris i articles de la llar en un nombre similar.
3. Imatge B: Fes un llistat amb el nom de les comarques que tenen més de 4000 places hoteleres. Segons el mateix gràfic, quin nombre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Geografia chuleta sector terciario
  • sector terciario
  • Sector terciario
  • Sector Terciario
  • El Sector Terciario
  • sector terciario
  • Sector Terciario
  • sector terciario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS