Secundaria

Páginas: 2 (335 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2013
-Fes una síntesis de la pel·lícula. Descriu els diferents personatges centrant-te amb la seva postura envers a la malaltia i la mort.

La pel·lícula parla sobrela història de Ramon, un home que en la joventut va tenir un accident en el mar, en el accident va ser tant desafortunat que és va quedar paraplègic per la resta de la sevavida. Ramon intentava en el jutjat que pogués canviar les lleis d'Espanya o que l'hi aprovessin el suïcidi assistit. Ramon amb la ajuda de la seva advocada Julia qui intentaajudar a Ramon per poder portar el cas a judici. Ramon coneix a Rosa qui va a visitar durant la pel·lícula perquè el va veure a la tele, i el volia conèixer per donar-li a Ramonun motius per viure.

Júlia va anar a viure uns dies amb Ramon per poder conèixer-lo millor i així poder portar millor el cas, la intenció de Júlia era que Ramon poguésdemostrar als jutges que Ramon patia en el seu llit.

Ramon decideix explicar a Julia com li passa el accident, li explica que un dia va anar al mar amb els seus amics i queestava distret, i és va tirar a una costa amb poca aigua i va ser així com es va fracturar el seu coll, li diu que va estar enamorat i que quan va tenir el seu accident va decidirallunyar-se d'ella, perquè Ramon pensava que per a persones com el no existeix l'amor, que persones com el no poden estimar.

Rosa comença a visitar Ramon consecutivament, lipresenta a Ramon els seus dos fills, Ramon sempre que volia sortir sol s'imaginava que volava i així sempre podia arribar als llocs que ell volia, Júlia va descobrir elspoemes que Ramon va escriure durant la seva vida, Julia pateix una caiguda i en llavors quan s'adona que ja no només és la seva cama del que pateix sinó que té també una malaltia.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Secundaria
  • Secundaria
  • Secundario
  • Secundaria
  • Secundaria
  • Secundaria
  • Secundario
  • Secundaria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS