Seduint al consumidor

Páginas: 3 (630 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2015
Seduint al consumidor

Aquest documental fa focus en el Màrqueting Sensorial, mostrant-nos a manera coral el treball de diferents especialistes que a Europa treballen per dissenyar les experiènciessensorials de les marques, ja siguin d'un hotel, aliments i begudes, actuacions o electrodomèstics.
Atès que a l'hora de comprar ens deixem influir pels sentits, marques de renom internacionalcontracten a experts dels sentits per desenvolupar el color, el so i la fragància dels productes que finalment comprem. 
La cadena hotelera internacional Swissôtel té un problema. Hi ha massa hotels a lacapital alemanya. I tots tenen bons llits. Cal seduir al client sense dir una sola paraula. Swissôtel contracta a una experta en màrqueting olfactori: Sissel Tolaas, llicenciada en química, professora aHarvard, artista i dissenyadora de fragàncies. Ella és l'encarregada de crear l'olor de l'Hotel. La noruega establerta a Berlín vol usar aromes per expressar el que els experts en publicitatnormalment articulen amb paraules i imatges. Sissel Tolaas es passarà els propers sis mesos treballant en la nova aroma de l'hotel amb l'objecte d'atreure al major nombre possible d'hostes nous i de fer queels habituals desitgin tornar. 
Un altre dels casos és el d'un restauren , sort de gran germà, que permet mitjançant càmeres, observar directament que fa la gent quan menja i com reacciona davantestímuls concrets. D'aquesta manera s'aconsegueix tenir evidència certa sobre els hàbits alimentaris que difícilment es puguin obtenir mitjançant preguntes i això és per que el nostre relat no sempre obeeixde manera fidel al que realment fem. 
També podrem observar com un Luthie expert psicoacústico alemany dissenya el so d'una aspiradora perquè se sigui preferit pels potencials compradors. Per a aixòvisita el bosc per trobar patrons arcaics auditius dels desperfectes i testea amb un panell d'experts tots els sons dels equips existents entre altres tècniques.
Cercadors de tendències, colors i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Consumidor
  • Los Consumidores
  • Consumidor
  • Los consumidore
  • El consumidor
  • consumidor
  • consumidor
  • consumidores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS