Segunda guerra mundial

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 26 de septiembre de 2013
LA GUERRA INESPERADA
La Mamba estava preparant el dinar pero en Songo tardava en arribar, normalment arriba just amb el dinar pero... Avui arriba una mica mes tard i amb una noticia moltimportant, li pujaran el sou!. Tothom salta d'alegria i es coloquen a dinar mes feliços que mai.
Tot estava delicios. La Nayla es va aixecar per recollir la taula i en Songo va aprofitar percomentar a la Mamba el preámbul de la Nayla i desideixen portar-la a casa de la seva avia ja que ella te experiencia en aquest tipus de experiencies, pero dies avans del viatge desgraciadament lamare mor per causes naturals. En Songo es molt fort sentimentalment pel seu dur y intens entrenament militar, no va deixa caure cap llagrima pero en el fons estava destroçat nomes volia quehagès sigut un malson y despertar pero no! era la realitat la dura realitat. La filla es va tancar a la seva habitació omplint les maletes y amb llagrimes de tristesa. Van agafar un vol especialperque volien enterrar a la Mamba en el seu país natal. Quan van arribar a Somalia van buscar a un enterrador per enterrar a la seva dona, tots els familiars es van presentar des dels mes gransfins als mes petits tothom estava trist, després de la ceremonia van sortir tots cap a casa de l'avia pero quan van sortir i van veure l'exercit americá tothom va sortir corrents, tot seguit enSongo va rebre una trucada del general llavors va portar la filla a casa l'avia es va vestir, va agafar les armes i es va dirigir al camp de batalla, va ser una guerra molt intensa amb moltdolor i sufriment durant nou dies sense parar, el pare va donar la batalla per perduda pero al final un miracle va cambiar les coses i es va donar compte que el mes important no es la cualitat deles armes sino la fe que tens en el teu poble.
La victoria va acabar en mans de l'exercit somalí estava content per una banda pero en el fons encara notava la falta de la seva estimada.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Guerra Segunda Guerra Mundial
  • Segunda Fase de la Segunda Guerra Mundial
  • Consecuencias de la segunda guerra mundial
  • Segunda guerra mundial
  • La segunda guerra mundial
  • Colombia en la segunda guerra mundial
  • Aliados de la segunda guerra mundial
  • Mexico segunda guerra mundial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS