Segunda Guerra Mundial

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 29 de abril de 2012
Victor Manuel de Savoia:
Cavour i Napoleó III van lluitar contra Àustria en 1858 i van guanyar la guerra, però, hi va haver serioses víctimes per a França. Napoleó III va fer secretament un tractatamb Francisco José a Villafranca. Víctor Manuel II, libertador d'Umbría signa la pau de Zurich (1859) per la qual que Piemont va guanyar Llombardia, però res més. França va rebre Niça i la Saboya,mentre que Àustria va conservar Veneto - el que va disgustar al Piemont, i el va disgustar més en saber que el tractat havia estat preparat sense el seu coneixement. Poc després, Cavour mor, i el rei vahaver de trobar a altres consellers. Finalment va rebre Venècia via França.
L'aliança amb França va acabar, però Itàlia tècnicament va ser unida entre 1861 a 1870. El nord, liderat per Víctor ManuelII, i al sud, per Giuseppe Garibaldi, unit en 1861. El 1866, Itàlia va perdre batalles contra Àustria però, com a conseqüència d'una aliança amb Prússia. Després de dues marxes fracassades sobre Roma,conduïda per Garibaldi, forces italianes van prendre la ciutat el 1870 a causa de la preocupació francesa per una possible guerra Franco-Prusiana. Venècia va ser donada a Piemont després de la GuerraAustro-Prusiana en 1866. La unificació italiana havia estat aconseguida, encara que no fos completa fins que Roma fos designada com la capital del país en 1871.

Bismarck:
Bismarck va començar laseva activitat pública algunes setmanes abans del seu casament, al maig de 1847 la noblesa li havia elegit membre del Landtag unificat prussià. El Landtag unificat de 1847 va ser el primer parlamentveritable de la història alemanya. En ell, els liberals moderats disposaven de majoria absoluta. El grup de les dretes, que defensava l'autoritat de la corona i els interessos de la noblesalatifundista, comptava amb una representació molts més reduïda. Un dels seus membres era Bismarck, que va patir, en principi, la decepció de ser nomenat diputat suplent.
Bismarck ja tenia certa experiència en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Guerra Segunda Guerra Mundial
  • Segunda Fase de la Segunda Guerra Mundial
  • Consecuencias de la segunda guerra mundial
  • Segunda guerra mundial
  • La segunda guerra mundial
  • Colombia en la segunda guerra mundial
  • Aliados de la segunda guerra mundial
  • Mexico segunda guerra mundial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS