segundo de bachiller

Páginas: 3 (659 palabras) Publicado: 8 de enero de 2015
El batxillerat espanyol és l'etapa del sistema educatiu d'Espanya que s'inicia en acabar l'educació secundària (ESO). És una etapa no obligatòria destinada en principi a alumnes d'entre 16 i 18 anys.Consta de dos cursos acadèmics, 1r i 2n de Batxillerat.

Pot ser cursat en diferents modalitats a elecció de l'alumne. De la modalitat escollida depèn, entre altres coses, el tipus de via que potésser escollida si es volen fer les PAU. Des del curs 2008-2009, s'han produït modificacions en el Batxillerat. Ara és agrupat en tres modalitats:

Arts (en dues vies). Pretén capacitar l'alumne perl'adquisició de nous sabers i habilitats en el món artístic.
Ciències i Tecnologia
Humanitats i Ciències Socials.
Normalment facilita l'entrada a la universitat o a cicles formatius de grausuperior, però també permeten la incorporació directa al món laboral. En acabar els estudis, els alumnes que els hagin cursat satisfactòriament rebran el títol de Batxiller.

Història[modifica | modifica elcodi]
En l'ensenyament espanyol (i hispanoamericà) dels segles XIII al XVII o XVIII, el títol Batxiller era el grau menor dels estudis universitaris, equivalent a l'actual Diplomatura, que facultavaper exercir una professió sense necessitat d'arribar als graus més grans (licencia i doctor). S'estudiava a les universitats (en les escoles menors) o a les escoles menors. És conegut pel Quixot elbatxiller Sansón Carrasco.

En la llei espanyola d'abans de 1953, el batxillerat era tot l'ensenyament secundari i constava de set cursos, entre els 10 i els 17 anys, que començava amb un examend'ingrés (als 10 anys) i acabaven en un examen d'Estat que es feia a la Universitat. Com que en aquells temps no hi havia massa estudiants (proporcionalment a l'actual, ja que l'ensenyament obligatoritenia un altre itinerari per als que no anirien a la universitat, l'ensenyament primari entre els 6 i els 14 anys) l'examen era normalment oral.

En el pla d'estudis de 1953 (del ministre Joaquín...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • trabajo historia segundo bachiller
  • Segundo de bachiller Ácidos-Bases
  • Resumenes Segunda Rapública Segundo De Bachiller
  • conceptos de segundo de bachiller de historia
  • filosofia primero bachiller segundo trimestre
  • Ejercicios geografia de españa, segundo de bachiller
  • Segundo
  • segundos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS