Seguretat Laboratori

Páginas: 4 (846 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2014


TALLER I: Grup interactius
ROL D: Estudiant en pràctiques → suport com a voluntari


1. Documenteu-vos bé del funcionament dels Grups Interactius i després consulteu alguns llibres de textde cicle mig i decidiu, entre tot el grup, l’activitat que podríeu fer, tenint en compte que només disposareu de 20 minuts.
L’activitat que plantegem per treballar la comprensió lectora a l’aula engrups interactius es la següent:
La classe es dividirà entre grups de 5-6 nens en el quals formaran parelles (3 parelles per grup)excepte un grup que hi haurà una parella i un grup de tres(un trio).Inicialment les parelles llegiran un conte on cadascú llegirà i explicarà un tros. Aquests contes tindran adjuntades imatges del mots clau del text per tal de que el Tariq pugui relacionar elvocabulari que sent amb aquestes i així facilitar la comprensió. A continuació, aquestes respondran una pregunta (la qual serà diferent diferent amb les altres parelles) en relació al text per verificarque ho han entès.
En el últims 10 minuts es realitzarà un debat amb el grup on comentaran que els hi ha semblat el conte i les dificultats que creuen que han tingut en la seva comprensió.
*Esdisposarà de un diccionari per grup per tal de que els nens busquin els termes que no entenen
Creiem que aquesta resposta és l’adequada ja que el fet de realitzar-la en parelles dins del petit grupfacilita la comprensió del Tariq.


2. Negocieu amb la mestra tutora (Rol A) l’activitat que proposeu i decidiu, si és el cas, els canvis que convinguin. Feu una fitxa amb les dades necessàries perquèqualsevol voluntari/ària entengués com fer l’activitat.
La mestra tutora (Rol A) està d’acord amb la nostra activitat de comprensió lectora però ens ha recalcat els següents fets a tenir en compteper tal de millorar-la:
- Posar en negreta/majúscula els mots clau que representem després en imatges.
- Rotació de parelles dins del grup interactiu quan canviem d’activitat (cada 20 minuts). Així...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Normes Seguretat
  • Seguretat
  • seguretat
  • Principis De La Seguretat Social
  • Condicions De Seguretat A Egipte
  • Legislació de seguretat i protecció de dades
  • Laboratorio
  • Laboratorio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS