Selecció de proveïdor

Páginas: 2 (477 palabras) Publicado: 22 de septiembre de 2014
Selecció de proveïdor.

Avaluació de les necessitats.

Abans de començar la recerca dels nostres possibles proveïdors, em avaluat les nostres necessitats i com volem que sigui aquest proveïdor(temps de entrega, varietat i qualitat de productes, etc).
A Ninkasi's Secret volem un proveïdor que pugui subministrar-nos una gran varietat de cerveses, incloent cerveses artesanal, per poderoferir als nostres clients moltes opcions alhora de escollir el que vol beure, també ens interessa la màxima qualitat possible, sense renunciar a la varietat abans esmentada. També valorem que el proveïdortingui un servei ràpid, que ens permeti tenir un estoc suficient, sense tenir una gran quantitat que dispari els costos de emmagatzematge. Si fos possible també ens agradaria que el nostre proveïdorestigues localitzat a Barcelona o als voltants per evitar al màxim l'emissió de gasos en el transport i disminuir així el seu cost.

Realització de una llista de proveïdors.

Vam fer una recercaal motor de recerca vertical "Proveedores.com", i vam trobar diferents empreses que podien, en principi, complir amb el que nosaltres necessitem, el llistat d'aquest empreses es el següent:
PlanetBeer.
Hort del Barret.
Molta Birra.

Anàlisis de ofertes del proveïdors.

Em realitzat una per una les ofertes dels proveïdors i els seus catàlegs i podem destacar de cadascun d'ells el següent:Planet Beer ens ofereix el catàleg amb més varietat de cerveses, incloent cerveses molt conegudes amb d'altres més exòtiques. També podem destacar la seva proximitat a Barcelona i el seu termini deenviament de 2/3 dies. El seu preu és el més elevat de les tres ofertes.
Hort del Barret és el proveïdor més proper, però posseeix molt poca varietat i una qualitat inferior a les altres ofertes.
MoltaBirra té una varietat una mica superior a Planet Beer, els seus principals punts febles són la seva llunyania (Girona) i el seu termini d'entrega.

Establiment de criteris de selecció.

Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • seleccioados
  • selecció
  • la seleccio n
  • seleccio e induccion
  • La selecció natural
  • Selecció del personal
  • Estructuras de seleccio
  • Selecció de la mostra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS