Selecció del personal

Páginas: 3 (559 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2014
L'amistat? Que difícil resulta a vegades definir una paraula tan senzilla com amistat quan en realitat no ho tindria que ser ja que és un terme que esta al nostra dia a dia i que ens influeix d'unamanera o altre a la nostra vida quotidiana.
Fa aproximadament dos anys,

L'amistat no es mes que una relació afectiva entre dues o mes persones on es cerca confiança, amor, consol i sobretotl'element fonamental per a una amistat ,el respecte.

Les persones, difícilment no podem sobreviure a l'aïllament i a la solitud ja que tenim la necessitat de relacionar-se amb els altres, de teniralgú en qui poder confiar, en qui poder compartir les nostres experiències, opinions, les nostres alegries, en qui poder contactar quan les situacions es posen difícils, en fi un pilot de coses. I es peraquests motius que diem que l'amistat és bàsicament un valor universal.
Normalment les amistats comencen d'imprevist, i moltes o quasi la majoria troben les amistats sense anar-les a buscar, o ditd'una altre manera, s'originen espontàniament. Sempre les relacions d'amistat comencen diguen aquest/a em cau bé i al final acabem diguen: "es en una bona persona ". Els motius que ens portafer-nos amic de l'altre son bàsicament per motius de sentiments, creences ,costums, aficions etc.
Una dels factors mes importants perquè es compleixi el terme amistat es que la relació sigui veritable,és a dir, ha d'existir realment alguna cosa en comú. I l'altre factor important es tenir una bona relació amb ell. Una amistat mai es podrà desenvolupar sense una bona relació. Podràs conèixer molt béla persona,saber que pretén estudiar de gran, conèixer els seus familiars, saber on viu ... però sinó tens una bona relació amb ell per molt que el coneixis no podràs dir que tens una verdaderaamistat amb ell.
Jo en conec molt pocs casos de persones que et coneixen de dalt abaix però que la relació que porten amb tu es inexistent, és a dir, nul·la.

Trobo que l'amistat s'ha tornat un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Selecci N De Personal
  • Selecci N De Personal Por Valores
  • Selecci n de personal
  • RECLUTAMIENTO Y SELECCIO DE PERSONAL
  • Procedimiento De Selecci n De Personal
  • RECLUTAMIENTO Y SELECCI N DE PERSONAL
  • El Proceso De Reclutamiento Y Selecci N De Personal
  • Selecci N De Personal En L Nea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS