SEMINARI ARTICLE DIVULGATIU TEORIA DE L'EDUCACIÓ

Páginas: 4 (912 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2014



PRIMERES
PARAULES

Guerrero, Laura (2013, desembre). . Ser Padres, p.26-30












SÍNTESIS
L’article del que tracta aquest treball és extret de la revista divulgativa“Ser Padres” del mes de desembre de 2013, redactat per Laura Guerrero, amb l’ajuda de Sergio Moreno Ríos, professor de Psicologia Evolutiva i de l’Educació, de la universitat de Granada i autor delllibre psicologia del desenvolupament cognitiu i l’adquisició del llenguatge.
Aquest article parla del desenvolupament del llenguatge en els infants, de parlar sense paraules, del balbuceig, elllenguatge maternal (o babytalking) i les primeres paraules del nen/a.
Al llarg de l’article s’explica de manera divulgativa el tema tan complex com és el desenvolupament del llenguatge i la sevaadquisició. Explica que el nen abans de parlar passa molt temps explorant-se a sí mateix fent sons amb la boca, com amb setmanes passa de fer jocs amb la boca i la saliva al balbuceig, i un cop ho handescobert es passen el dia fent sons perquè sí. L’autora comenta que el balbuceig és universal i que es dóna amb tots els nens, siguin del país que siguin.
També fa referència al llenguatge especial delsinfants per a comunicar-se quan encara no han adquirit un llenguatge suficient per fer-se entendre, els gestos.
Aquesta notícia està dins del marc educatiu però també dins del marc deldesenvolupament de l’infant, ja que explica l’evolució del llenguatge, fet molt important per al desenvolupament del nen, i dona consells als pares del que s’ha de tenir en compte en l’àmbit educatiu d’aquest.VALORACIÓ
Referent al contingut de l’article, crec que és un molt bon tema per tractar, l’adquisició i el desenvolupament del llenguatge és un tema molt important per al desenvolupament correcte del’infant i que s’ha de tenir present en tot moment per poder detectar, si és el cas, un Trastorn en el Desenvolupament del Llenguatge (TDL) o disfàsia.
Com bé sabem per adquirir el llenguatge cal un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teoria de l'educació
  • Teoria de l'educacio
  • SEMINARIO teoria
  • Teoria Seminario
  • Seminario de teoria
  • Teoria De L'Ànima I L'Educació En Plató
  • Teories De L'Educació
  • Teoria De L'Educació

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS