Senderos de gloria

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2011
La pel.lícula comença veient com un general és pràcticament obligat per un superior a acceptar una missió, gairebé impossible, que és aconseguir el turó de les formigues tot i estar plena d'alemanysamb molta artilleria pesada.

Quan el general explica al coronel Dax el seu nou objectiu, aquest li diu que seria impossible aconseguir aquest turó, però finalment també ha d'acceptar aquestamissió vulgui o no, perquè es veu amenaçat per el general.

Finalment el coronel explica la nova missió als tinents de les tres tropes, i aquests organitzen la patrulla de reconeixement. Així que unanit surten camuflats un tinent, un cap i un soldat i en arribar a un lloc sospitós on podrien haver alemanys, s'aturen i manen al soldat a avançar una mica per inspeccionar el nou terreny, però aquesttriga una mica més del normal en tornar amb el tinent i el cap, llavors, el tinent s'impacienta i pensa que al soldat el poden haver agafat o alguna cosa semblant, tira cap a la direcció on hi haviauna magrana i s'en va corrent per covardia, però el cap es queda i s'avança per veure que ha passat i en el lloc on el tinent havia tirat la magrana descobreix al soldat mort. Torna, i quan es troba ambel tinent li diu que ha estat un covard i que ho explicarà a algun superior però aquest l'amenaça, i li diu que ningú el creura perque nomes es un cap.

Arriba el dia en que les tres tropes han desortir al camp de batalla, però no arriben a sortir o surten i recorren molt pocs metres perquè a part d'estar afeblides per altres batalles passades, el bombardeig alemany és fortíssim, i maiaconseguirien sortir ni arribar a cap lloc.

El general, que va dirigint l'operació, en veure que una les tropes no surten, i no recorren pràcticament res ordena que les bombardegin per covardia, peròl'encarregat d'artilleria es nega a menys que li doni l'ordre per escrit, el general li dóna una "rabieta" i amenaça a tots amb un consell de guerra que finalment acaba convocant.

Però abans del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • Senderos de Gloria
  • Senderos de gloria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS