Senderos de Gloria

Páginas: 4 (911 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2014
* Índex *

Argument…………………..…………………………………………………………………………………………………………………..3

Personatges……………..…………………………………………………………………………………………………………………….4

CríticaPersonal………………......…………………………………………………………………………………………………………5


* Introducció *

Els fets que desenvolupa la pel·lícula Senderos de Gloria corresponen al període de la primera Guerra Mundial (1914-1918), exactament, està ambientada en la coneguda “guerra de les trinxeres”. Es tracta d’unconflicte militar europeu molt important ja que va ser molt diferent als anteriors, com per exemple, per les formes de lluita que es van utilitzar (armes, trinxeres, etc.). Hi van participar casi totes lespotències mundials de l’època sense pensar que seria un procés tan llarg.

* Argument *

L'exèrcit francès es troba protegit en unes trinxeres i rep l'ordre d'ocupar “la colina de las hormigas” jaque és un punt estratègic Alemany que interessa posseir per poder tenir, d'aquesta manera, un millor control de la guerra.

Tres membres de l’exercit, dels quals tornen només dos, han investigatdetalladament les circumstàncies en les que es troben i comuniquen que la situació és molt perillosa, de fet, asseguren moltíssimes baixes (10% moriria en combat, 25% en la colònia i 20% en vallselèctriques). Per aquesta raó diversos homes decideixen retirar-se i, a conseqüència, el General Mirbeau, al assabentar-se d'aquest fet, ordena bombardejar els seus propis homes per fer-los avançar sensepensar en el risc que això els podia suposar mentre ell l’únic que es limitava a fer era prendre decisions i observar còmodament com es complien. Però l’operació fracassa i el General Mirbeau proposa alGeneral Broulard i al Coronel Dax castigar a les seves pròpies tropes per no haver obeït els seus mandats per covardia. El Coronel Dax, més honrat i comprensiu, intenta anul·lar la decisió iaconsegueix reduir els escarments de cent soldats als de tres de cada companyia escollits al atzar: el soldat Ferol, el soldat Arnaud i el cap...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • Senderos de Gloria
  • Senderos de gloria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS