Senders De Gl Ria

Páginas: 3 (599 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2015
Senders de glòria

a) Per què creus que accepta el general Mireau, de dur a terme l’acció?
Mireau accepta dur a terme l’acció per així aconseguir mes valor militar i causar mes bona imatge davantels seus superiors. És una manera d’aconseguir prestigi i escalar en l’escala del poder.

b) ¿Què et sembla l’ordre d’aquest general durant l’avanç sobre la “colina de les formigues”, de bombardejarsobre els seus propis homes?
Penso que l’ordre que el general va proposar em sembla una barbaritat, una acció rabiosa ja que el general estava frustrat al veure que la tropa enemiga estava avançant i nopodia fer res i volia donar un cop d’autoritat. Un fet bastant insòlit ja que el que es buscava era guanyar la guerra i eliminants soldats del teu propi bàndol no es gaire bona opció però lainexperiència que aporta i la ira del general feia d’aquesta acció una possible opció.

c) Quan el coronel Dax proposa als dos generals -Mireau i Broulard- que en comptes d’afusellar 100 homes del seu Regimentper tal de donar exemple, sigui només ell qui sigui afusellat, els generals no ho accepten. Argumenta: Per què no ho fan?
Dax, era un coronel bastant prestigiós pel exèrcit francès i no haguessinpermès que fos afusellat. Tenia molta experiència militar i França no es podia permetre perdre un coronel com ell ja que respectava als altres i tenia les idees bastant clares.
d) Què és un consell deguerra sumaríssim?
Un consell de guerra es un procediment judicial de caràcter sumari o sumaríssim on es decideix de forma ràpida un delicte especificat en el Codi de Justícia Militar, que perqualsevol causa de guerra no pot esperar el veredicte de la justícia militar ordinària.

e) ¿Creus que el consell de guerra que surt a la pel·lícula és una pantomima (una farsa, un sense sentit) Per què?
Méso menys ja que el consell no tenia “sentiments”, és a dir, només buscava satisfer amb les seves decisions als mes poderosos i donar exemple als mes inferiors. Eren cruels i moltes de les seves...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnologias ria
  • Aplicaciones RIA
  • conconante gl
  • Chocolate-ria
  • Ria lagartos
  • Etimologías GL
  • RADIOINMUNOENSAYO (RIA)
  • GL CIDOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS