Ser Feliz

Páginas: 2 (346 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2012
”Lykken er…”
Af: Daissy Jaramillo.

Som mennesker søger vi altid efter lykken, selvom den måske er tæt på os, men det der ikke er nemt, er at definere, hvad lykken er. Jeg synes, at detafhænger af forskellige aspekter, f.eks.: personen, alder, kultur, livets omstændigheder, osv. Med andre ord må det være mere personligt end så mange andre ting.

Min mening er, at lykken ermere en tilstand i et bestemt øjeblik og det handler om, hvordan man føler sig i sit liv. Om man er tilfreds med, hvad man har og hvordan man lever.

Men spørgsmål er, hvad det er som gørlykkelig? Som jeg skrev ovenfor, det kommer an på personen. De aspekter, der gør mig lykkeligt, er måske ikke, det samme som gør dig lykkelig og vice versa. For eksempel, i mit tilfælde gør detmig lykkelig at have et godt job, der passer med min uddannelse, at være rask, ikke have finansielle problemer, at være sammen med personer, som jeg elsker, at hjælpe andre personer, etc.Spørgsmålet er også, hvad er det vigtige der for hver af os, gør os lykkelige? Økonomiske aspekter? Følelsesmæssige eller fysiske aspekter? Små eller store ting?

Min konklusion er, at lykken erpersonlig og at det er helt individuelt. Derfor kan man ikke generelt sige, hvad lykken er. Men man kan selvfølgelig give råd i forhold til egne erfaringer eller overbevisninger. I dettetilfælde kan jeg sige, at for at lykken begynder med at være sig selv. Begynd med at acceptere dig selv, som du er. Det kan hjælpe dig til at erkende, hvad du må forbedre. Nyd de øjeblikke medpersoner, som du elsker. Nyd naturen. Gør, hvad du har lyst til, men med meget lyst, med kærlighed. Tænk altid positivt og glem ikke, at de dårlige ting sker med god grund. Efter noget skidt kommeraltid noget godt.

Til sidst husk, at du ikke er alene i verden, du bor i et samfund, så må du leve dit liv uden at skade eller forringe andres liv. Derimod hjælp din næste uden bagtanke.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ser Feliz
  • Ser Feliz
  • Ser Feliz
  • ser feliz
  • Ser Feliz
  • ser feliz
  • ser feliz
  • Ser Feliz

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS