Ser Professor Avui Idees

Páginas: 3 (724 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2015

SER PROFESSOR AVUI.
LA INVESTIGACIÓ COM A BASE DE L’ENSENYAMENT

El docent és un professional que ha de posar tot el seu potencial creatiu, la seva reflexió i el seu coneixement en fer front a lespeculiaritats i els problemes de l’aula. És a dir, el docent ha de tenir un cert compromís i dedicació amb la seva feina per tal de posar tot el seu esforç en tirar endavant els seus alumnes.

Undocent, un grup d’estudiants, una classe. Compromís, dedicació, afecte. Aquesta segueix essent la base. Aquests són un seguit d’elements que són imprescindibles per a que es dugui a terme l’educació, jaque si falta algun d’aquests elements, ja no es podrà dur a terme d’una forma completa. Per exemple, si tenim un docent però a aquest li falta el seu grup d’estudiants, no es podrà dur a termel’educació; o si un docent amb un grup d’estudiants no mostra un cert compromís o dedicació per allò que fa, tampoc es podrà aconseguir el nostre objectiu, educar.

Ser docent, afortunadament, és tenir lacapacitat per a continuar sorprenent-se al llarg de gairebé cinquanta anys de vida professional. El professor ha d’estar ben format, ser capaç de mantenir i millorar les seves aportacions a la professiódurant tota la seva vida, i es fonamental el seu benestar i el seu desenvolupament professional. Convertir-se en docent significa tenir un compromís i una dedicació amb la feina i amb els alumnes, iper tal de convertir-s’hi, s’ha de tenir una bona formació i s’ha de ser capaç d’innovar i millorar la seva professió dia a dia.

No és possible desenvolupar als docents. Es desenvoluparan ellsmateixos. És a dir, podem formar els docents d’una forma o una altra, però aprendran a ser docents per ells mateixos quan es trobaran dins d’una aula amb un grup d’estudiants, ja que cada aula i cada alumnesón diferents.

Les Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) són mitjans de formes educatives presencials i a distància. Les TIC són útils per tal de fer les classes i les explicacions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La idea del ser
  • Ideas para ser DJ
  • Idea De Como Se Consibe Al Ser Humano
  • idea del hombre como ser en decadencia
  • Las ideas del ser
  • professor
  • professor
  • Professor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS