Ser O No Ser

Páginas: 3 (526 palabras) Publicado: 3 de junio de 2012
Aquest llibre tracta principalment sobre els conceptes de lleugeresa i el pes , i a través d’aquests conceptes parla sobre una història, on el protagonista és Tomàs que treballa de metge, estàdivorciat i té moltes amants, coneix a Teresa en la qual es casa, però no deixa a ninguna de les seues amants. Al cap d’un temps de casar-se decideixen emigrar a Zurich, però al cap d’un temps Teresa tornaa Praga soles, abandonant a Tomàs.
Tomàs és un dels protagonistes d’aquesta història, és un metge cirurgià amb un caràcter fort, compassiu i amb moltes amants “faldiller”. Tomás una nit va conèixera Teresa, una altra protagonista principal, amb caràcter dèbil i compassiu, mentre substituïa a un metge d’un poble local de Txecoslovàquia i van passar una nit junts.
La segona volta que es vanveure ella estava malalta i Tomàs es va encarregar de cuidar-la durant un temps. Tomàs estava acostumat a estar en moltes dones i les portava al seu lloc de treball, on tenia un llit, però sempredemanava a les dones en les que passava una estona que no es quedaren a dormir en ell. En Teresa tot era distint i se’n va tornar a Praga soles encara que desitjava dir-li que anés en ell.
Al cap d’un tempsTeresa va anar a Praga i Tomàs va la va deixar quedar-se en ell a sa casa mentre estiguera en Praga. Aquest temps en que van estar junts Tomàs es va donar conte que Teresa era distinta i especial iva donar el pas de viure junt, però allò no era un inconvenient per a que ell continués veient-se amb dones, sent infidel a Teresa.
En poc temps van ocórrer molts esdeveniments, ja que es van casar iell li va regalar un gos al que van anomenar Karenin, al poc de casar-se en l’any 1968 els tancs russos van entrar en Praga, Teresa i Tomàs van emigrar cap a Zurich.
Teresa, que estava cansada de lesinfidelitats de Tomàs, ja que sabia que es veia amb Sabina, la amant de Tomàs, en Zurich quant ella venia, va decidir tornar-se’n a Praga. Sabia que era una decisió difícil perquè si se’n anava no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ser O No Ser
  • ser o no ser
  • ser o no ser
  • Ser o no ser...
  • Ser o no ser
  • Ser o no ser
  • ser o no ser
  • SER O NO SER

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS