Sessions d'entrenament de resistencia

Páginas: 34 (8305 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2014
ENTRENA FORT!


Introducció:
És un entrenament que essencialment vol millorar la resistència del que el dur a terme. Les característiques fonamentals d’aquest entrenament són la seva continuïtat dia a dia, és a dir, entrenarem cada dia durant deu dies (però acabat aquest entrenament es podrà repetir augmentant la intensitat i/o el volum de l’entrenament per tal de que el qui el dugui a termepugui seguir millorant). I que serà un entrenament molt avocat al córrer, ja que córrer és un esport barat i beneficiós.
Els beneficis que ens portarà aquest entrenament són: per una banda una millora clara de la qualitat de vida, és a dir, podrem fer més esforços sense cansar-nos tant, estarem més relaxats i de bon humor (ja que està demostrat que fer esport millora l’estat mental del subjecte)i també la millora clara de la resistència de l’individu.
Aquest entrenament està contraindicat per a persones les quals comencin a córrer ja que la intensitat d’aquest entrenament no es adequada per a principiants.
Dieta i descans:
No caldria seguir cap dieta en especial només caldria menjar variat. Però si el propòsit del que dur a terme l’entrenament a més de millorar la resistència esaprimar-se pot seguir la següent dieta:
Dilluns:
-Dinar: 200g de mongetes tendres amb una patata cuita petita, un pit de pollastre a la planxa amb un tomàquet fresc i una fruita de temporada.
-Sopar: Amanida d’enciam amb dos ous durs, una llauna de tonyina, dos pastanagues rallades, api i dos tomàquets. Una fruita de temporada.
Dimarts:
-Dinar: Meló amb pernil salat (sense el greix blanc), peixblanc a la planxa amb una patata cuita petita i una fruita de temporada.
-Sopar: Amanida de fruites fresques i mig alvocat amb mig ou cuit i un tomàquet fresc amb una llesca de pa integral.
Dimecres:
-Dinar: Amanida de cigrons amb mozzarella i tomàquets cherry. Una fruita de temporada.
-Sopar: Coliflor amb una patata petita cuita, salmó a la planxa amb enciam i una llesca de pa integral ambmel i formatge fresc.
Dijous:
-Dinar: Llenties cuites amb aigua i verdura, un iogurt i una fruita de temporada.
-Sopar: Amanida de cabdells amb pebrot natural i un filet de rap a la planxa.
Divendres:
-Dinar: Amanida de pasta (75g de macarrons cuits) amb pit de pollastre a la planxa, panís i poma. Una fruita de temporada.
-Sopar: Ou remenat amb xampinyons naturals i una fruita de temporada.Dissabte:
-Dinar: Arròs integral amb verdures saltejades (pebrots, api, pastanagues, cebes, porros, alls, etc.) i crema de formatge lleugera.
-Sopar: Crema de carabassó amb patata i formatgets descremats, un iogurt i una fruita de temporada.
Diumenge:
-Dinar: Patates cuites amb dos formatgets, lluç a la planxa i una fruita.
-Sopar: Amanida d’enciam amb formatge de burgos, 2 pomes i 5nous. Una fruita de temporada.

L’exercici físic relacionat amb el córrer de resistència nomes necessita 24h per a que el cos es recuperi i a més aquest entrenament també pretén que la persona que el porti a terme tingui una millora ràpida. Per això el descans en aquest entrenament es nul. Si volguéssim repetir aquestes sessions d’entrenament més d’un cop seria bo plantejar-se algun dia de descansentre mig, però com a molt un o dos dies a la setmana perquè aquest descans no fos contraproduent és a dir que no alentís el progrés dut a terme per l’entrenament.



Objectius principals del programa:
Com ja he dit abans aquest programa pretén assolir una millora en la qualitat de vida de l’individu i també assolir una millora substancial en la resistència d’aquest.
El programa va dirigit agent de 16 a 40 anys els quals és vulguin entrenar per a millorar la seva resistència.

Organització i metodologia del programa:
Per aquest programa un entrenador personal no serà requerit sinó que serà el propi individu qui es vagi autoavaluant sobre els seus progressos.
El programa s’aplicarà cada dia durant deu dies i si es desitja s’hi podrà incloure un o dos dies de descans. L’aspecte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sistemes d'entrenament
  • Pla d'Entrenament
  • Sessio d'entrenament
  • Una sesio d'entrenament
  • Metodes d'entrenament
  • Sistema d'entrenament
  • Resistencias
  • Resistencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS