SessionsEF

Páginas: 3 (518 palabras) Publicado: 23 de septiembre de 2015



SESSIONSEF
2014-2015







1. INTRODUCCIÓ A LES SESSIONS

Durant les dues sessions en les quals haurem de fer de professors d’educació física, introduirem als alumnes a l’esport rei del nostrepaís: el futbol. Es faran des de exercicis bàsics de passada, fins a partits. Aquestes sessions ajudaran a la gent a introduir-se una mica més a un món apassionant com és el del futbol. A més, tresmembres del grup fem futbol i això ens facilita la feina, ja que tenim models d’exercicis. A més, un membre del grup té experiència com a entrenador de futbol, cosa que fa que puguem realitzar eltreball millor.

2. JUSTIFICACÓ DEL PROJECTE TRIAT

Bé, després d’un debat entre els quatre membres del grup vam arribar a la opinió que la millor opció era el futbol, ja que tot i que estigui molt vist, ésun esport que agrada a molta gent i així els alumnes hi posaran més ganes. A més, introduirem aspectes tècnics en gent a la qual mai l’hi ha ensenyat, cosa que els pot fer gaudir més del quegaudeixen amb el futbol. En la tria també hi ha tingut a veure, cpom ja hem dit anteriorment, que tres membres juguen a futbol i que un té experiència com a entrenador, cosa que facilitaria bastant la feina.3. SESSIONS

1ª SESSIÓ

ESCALFAMENT GENERAL:

1. Dos voltes a la pista d’atletisme
2. Mobilitat articular a l’amplada de la pista de bàsquet.(5minuts)

ESCALFAMENT ESPECÍFIC
Esformaran parelles, les quals a través d’un espai rectangular aniran avançant fent passades entre un i dos tocs fins arribar al final del recorregut. (5 minuts)

EXERCICIS:
Es separa la classe en dosgrups:

Grup 1:Conservació de 3 equips, 2 ataquen i un defensa. Cada minut i mig es canvia d’equip defensor. Aquest exercici servirà per treballar tant aspectes ofensius per mantenir la bola, com aspectesdefensius, concretament el robatori de bola en inferioritat numèrica. (10 minuts)

Grup 2: Els companys es posaran en parelles, un anirà darrere una fila i l’altre en una altre. Davant d’una fila hi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS