sfsd

Páginas: 3 (614 palabras) Publicado: 6 de abril de 2014
HISTÒRIA
Llegeix una història sobre l’ edifici de la Gran Piràmide.
1) El faraó Khufu, igual que els faraons anteriors a ell, va començar a planejar la seva "casa de l'eternitat" tant aviat comva prendre el tro. Un lloc va ser triat per a la construcció a la riba oest del Nil. Cementiris es construeixen generalment a la riba oest perquè el sol 'va morir' en l'horitzó occidental cada nit.2) Arquitectes de Khufu eren homes savis i experimentats. Ells sabien de la importància de la construcció de l'últim estatge del faraó perquè els seus costats es van enfrontar directament al nord,sud, est i oest.

3) Van planejar una gran piràmide el més gran mai construït a l'antic Egipte. Es van mesurar i es marquen les línies generals de la piràmide a la sorra del desert.

4) Després vacomençar l'edifici. Els grans blocs de pedra van ser tallats de pedreres properes. Van ser arrossegades per grups d'homes a través del desert en el lloc de la piràmide i es posen al seu lloc. Lamajoria dels treballadors eren camperols que treballaven en la construcció de la piràmide durant la temporada d'inundacions en els seus camps estaven sota l'aigua.

5) Després que el primer nivell deblocs era al seu lloc, els treballadors van construir rampes de tova, xips de pedra calcària i argila. Els treballadors de les grans pedres arrossegades per les rampes per construir el següent nivell dela piràmide.

6) Durant uns 20 anys, centenars d'homes treballaven en la construcció de la piràmide. A mesura que es construeixen cada nivell, també van acumular les rampes al voltant de la piràmide.7) Quan la piràmide estava gairebé acabada, un bloc especial cobert de brillant metall (o electrum) es va col·locar a la part superior de la piràmide.
Després, es van utilitzar blocs de pedracalcària blanca de pedreres en tot el Nil per cobrir la piràmide. Els blocs van ser retallats per fer que l'exterior de la piràmide llisa.
Finalment, la piràmide va ser acabada.

8) La piràmide de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sfsd
  • Sfsd
  • sfsd
  • sfsd
  • sfsd
  • Dsfgdf Sfsd
  • sfsd
  • sfsd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS