sfzd

Páginas: 2 (271 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013
Hi havia una vegada dos germans, un es deia Lucy i l’altre Peter tenien 9 anys, a ells , els encantavan estar amb els seus pares.
Un dia esvan assabentar que els seus pares van morir en un accident de cotxe, ells es van quedar sols i tristos van passar 30 minuts i van venir unssenyors que els venien a recollir perquè els portesin a una casa de orfes, allà vivien nens que no tenien pares.
Els germans es van fer amics delsaltres nens es van portar molt bé, però hi havia un problema: la directora del orfes els tenia mania als dos germans. Els feia netejar tota lacasa i els nens havien de fer-ho perquè sinó la directora els castigaria.
Vam passar 3 anys i els nens havien crescut però la directora no vacambiar en res, va seguir tenint mania als nens, ells ja no ho soportaben que tots els dies havien de netejar la cuina, les habitacions, etc.Aquell dia la directora na va estar, els nens van aprofitar i van trucar a la policia dient que la directora de la casa dels orfes elstractava malamet i el policia els va dir que al cap de una estona aniria a parlar amb ella.
Més tard quean va arribar la directora va veure un muntde policies i no va entendre res.
Els policies van parlar amb ella sobre l’assumpte dels nens i li van dir que mai podria dirigir una casa deorfes, que vindria una altra directora a subtituir-la, la directora va marxar molt enfurismada.
A partir d’alla els nens van viure millor.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS