Show the thruman

Páginas: 4 (921 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2011
El concepte d’identitat el definim com la reconeixença del que un és, per ell mateix o pels altres. Són tot el conjunt de trets propis que ens caracteritzen vers els altres.
El “saber qui sóc” ésuna necessitat vital, que ens ajuda a situar-nos, orientar-nos i donar-nos un sentit en la vida.
La identitat es va conformant des del moment en que naixem i és un procés flexible que dura al llarg detota la vida. A partir d’establir vincles amb l’entorn i amb els altres anem configurant la nostra pròpia identitat.
Hi ha diferents agents que influeixen en la confecció de la identitat, i elspodem dividir entre primaris i secundaris. En el grup dels primaris trobem la família, el qual es l’agent que més influeix en la conformació de la identitat i els secundaris son, els grups d’iguals (feina , amics) i els mitjans de comunicació.
Per tant diem que el context sociocultural en el qual es trobi un individu serà decisiu en la confecció de la seva identitat.
Escenes de la pel·lícula :* Escena accident pare: El director crea aquesta situació en la que el pare i Thruman estan navegant i es troben enmig d'una tempesta, el pare cau de la barca i no es pot salvar. Aquest fet fa quees senti culpable de la mort del seu pare i amb això se li crea un trauma en el que te por al mar i a explorar nous mons i d’aquesta manera Thruman no decidirà viatjar fora don viu.

* Escenadiari : Mentre esta al seu despatx un company de feina li ensenya un diari on un del titulars posa “ The best place of earth ”, influint d'aquesta manera que ell pensi que viu en el millor lloc del moni no li fa falta marxar perquè allà és feliç .

* Escena amb la dona: ell just arriba d’estar amb el seu amic, i te un neguit molt gran per anar-se’n de la ciutat. Té ganes d’explorar, però laseva dona li diu que no , i li recorda el projecte de fill del qual havien parlat. Però quan ella veu que segueix volent marxar li diu que ja se li passarà l’esperit explorador.

* Escena amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis Sociologico Show Thruman
  • The Show
  • El Show De Truman O The Truman Show
  • the truman show
  • The truman show
  • The truman show
  • La verdad "the truman show"
  • pelicula "the truman show"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS