Si Eso Es Asi

Páginas: 2 (358 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2012
Tres símbols
El cel:
El cel és un símbol de poder ja que, està per sobre nostre i, per tant, domina des de dalt la Terra. El cel, es un símbol de grandiositat perquè el veiem il·luminat,nota final.
Per a la majoria de religions, el cel és el lloc d’on procedeix la divinitat i allà on habita. El cel és massa poderós, massa fort i massa alt per simbolitzar res humà. Es peraixò que considerem el Cel com a una divinitat
Per una altra banda, el Cel dóna a la terra tot el que necessita per a la vida: L’escalfor del sol i l’aigua de la pluja. De nit els estelsguien els pastors i altres essers. El considerem un símbol d’allò que orienta, que guia, i que decideixi que fer
Amb tot això podem dir que el cel apareix davant de la humanitat alt,poderós, fort, infinit, incomprensible i per tant misteriós. Així es convertirà en un símbol de misteri i de divinitat.

La muntanya:
La muntanya manifesta alguna cosa que supera la condicióhumana: La seva resistència, la seva força i la seva permanència son incomparables a l’ésser humà. La muntanya, vista des de dalt sembla com la punta d’una vertical com si fos el centre delmón. Per una altra banda vista desde baix, sembla com la línia d’una vertical, com un eix del món, i com un pendent a escalfor. Les muntanyes simbolitzan l’eix del món i es consideren un llocideal per relacionar-se amb la divinitat, es considera el lloc de trobada amb el més enllà.
El sol:
El sol té un aspecte immortal cada dia apareix i es pon, recordant-nos el nostre destíinexorable i la nostra esperança de renéixer com ell. Ens il·lumina, escalfa i ens dona la força que fa falta per créixer. És per això que representa un símbol de vida.
Per una altra banda,el sol simbolitza l’ull de Déu, davant el queal res no es pot amagar.
La ciència ens ha demostrat que el sol és el centre del nostre univers i així es converteix en un símbol de poder.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • si y asi
  • si asi soy
  • asi si
  • Esto Es Así Y Si No Lo Es Corrijan Me
  • Si asi son las cosas
  • Decime Si No Es Asi...
  • asi es si asi os parece
  • Asi si

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS