si o que?

Páginas: 10 (2347 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2014





La mà abans
que
el peu?










Agustín Hernán Reina
Francisco Javier Valero
Miquel Pellicer
1r BAT A
Índex
1.Contingut de la notícia p.3
2.Importància de l’article respecte a coneixements previs. p.4
3. Notícia en més medis de comunicació i noticies relacionades. p.6
4.Biografia del primeri últim signant de l’article p.7
5. lloc de treball,on es troba i quina és la recerca que duu p.8
a terme el primer signant
6. Resum en anglès de l’abstract p.10
7. Metodologia p.11
8. Comentari i conclusióp.15
9.Bibliografia p.15















1.Contingut de la noticia
Aquesta noticia va sobre el bipedisme i la construccions d’eines. La relació entre el bipedisme i la capacitat de construcció d'eines sovint s'ha relacionat generant hipòtesis en el sentit que el fet d'alliberar les mans podiahaver estat clau en aquest procés o, tot el contrari, la necessitat de treballar amb les mans hauria potenciat la marxa bípeda.
Els autors estudien les representacions dels dits de la mà i el peu a l'escorça sensori -motora primària de titís, caputxins macacos i humans, i conclouen que els requeriments per a la construcció d'eines ja es donen en tots els primats atès que la representació de cadadit de la mà en el cervell és independent i es dona tant en humans com en altres simis.






2.Importància de l’article respecte a coneixements previs.
Referències en anglès.





Podem trobar diferents referències en els següents enllaços:
http://mbe.oxfordjournals.org/content/14/3/248http://cel.webofknowledge.com/InboundService.do?SID=W1T6DH8VDNR26nRfQak&product=CEL&UT=000278343200003&SrcApp=Highwire&Init=Yes&action=retrieve&Func=Frame&customersID=Highwire&SrcAuth=Highwire&IsProductCode=Yes&mode=FullRecord
http://cel.webofknowledge.com/InboundService.do?SID=T2262tZpTVYeicxCLY7&product=CEL&UT=000270355600040&SrcApp=Highwire&Init=Yes&action=retrieve&Func=Frame&customersID=Highwire&SrcAuth=Highwire&IsProductCode=Yes&mode=FullRecord3. Notícia en més medis de comunicació i noticies relacionades.
No només hi ha aquesta notícia sino que en sciencedaily.com trobem aquest article relacionat amb la notícia anterior.






4.Biografia del primer i últim signant de l’article
Localitat: Manchester, Regne Unit Resum: Oficial Experimental a la Universitat de Manchester Indústria: Investigació Experiència: Universitatde Manchester (Institució educativa; 5.001-10,000 empleats, Sector de Recerca): Oficial Experimental, Interessos: oportunitats professionals, ofertes de consultoria, noves empreses, llocs de treball consultes, peticions com a expert, ofertes comercials, peticions de referències, tornar a estar en contacte.
Els temes els quals han sigut tractats per Teruo Hashimoto són la Psicologia, psicologiacognitiva, neurociència cognitiva, neuroimagen, aprenentatge, cognició, psicologia experimental i la memoria.


I l’últim signant va ser Atsushi Iriki que va rebre la seva Ph.D. en Neurociència de Tòquio la Universitat Mèdica i Dental a 1986. Va ocupar càrrecs investigador associat de la Universitat Mèdica i Dental de Tòquio i després a la Universitat Rockefeller (EUA). Es vaunir a la facultat de l'Escola de Medicina de la Universitat de Toho com a professor assistent i després com a professor adjunt de Fisiologia (1991/99). L'any 1999,
va tornar a Tòquio i Dental Medical University com a professor titular i director de Cognitive Neurobiologia. Atsushi Iriki ara és Cap de Laboratori de Symbolic Cognitiva Desenvolupament a RIKEN Brain Science Institute des de 2004....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • si si si
  • si si si mla
  • si si si
  • Si Si Si
  • SI si si
  • si si si
  • Si Si Si
  • Si si si

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS