Sigmund Freud

Páginas: 2 (263 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2012
SIGMUND FREUD
* Es va traslladar a Viena als 4 anys.
* Tenia, des de l’escola, interessos per la literatura (era molt ampla), d’aquí ve l’interés global.* Psicologia de tipus científic. Es dedicaven a tractar amb animals, estímul resposta: si es oprta bé té premi i si es porta malament es renya. Estava de moda.
*Introspecció influència a Freud.
* Estudia medicina a la Universitat i després es dedica a la investigació biològica (investiga teixits).
* Es casa, deixa lainvestigació de teixits i entra a l’hospital, on ell ho passa a França.
Doctor Sharcot té dos mètodes per tractar malalties mentals:
1. Electroshocks
2.Hipnòsi
* Torna a Viena i amb aquestes idees treballa amb unaltra metge i aquest s’adona que hi ha malalties mentals que es curen si recordes experiències mentals.* Berta té una malaltia: histeria. Consisteix en un problema mental que té problemes en el cos. És paralítica. Malaltia nerviosa que es manifesta amb convulsions,problemes digestius, musculars... ningú s’explicava perquè no podia caminar. Freud la hipnotitza i la noia recorda moltes vivències que en l’estat de vigília no podiarecordar. Si li dónes un ordre mentre està hipnotitzada, un cop desperta, la noia sense saber perquè, fa l’ordre.
* Freud: tots portem dins l’inconscient osubconscient que condiciona la nostra conducta. La nostra ment és com un iceberg: Freud està fet pel conscient (es veu) i el no conscient (defineix la nostra conducta).Conèixer que hi ha aquí dins, ja que mai sabem la totalitat pero com millor ho sapiguem més lliures serem. Per ell, lo més important és coneixer-te a tu mateix.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sigmund freud
  • Sigmund freud
  • Sigmund freud
  • Sigmund Freud
  • Sigmund Freud
  • Sigmund Freud
  • Sigmund freud
  • Sigmund freud

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS