Significat Dels Somnis

Páginas: 4 (822 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2012
SIGNIFICAT DELS SOMNIS
Totes les persones del món han somiat més d'una vegada durant la seva vida i fins i tot els animals tenen la capacitat de somiar. Quan dormim el cos es situa en un estat derepòs durant el temps que dormim i en mig d'aquest temps somiem, en el nostre cap comencen a aparèixer imatges, imatges que pensem que són tan reals com quan estem desperts encara que en els somnis nopodem controlar el que està passant.
Des de fa segles els somnis han estat presents en la historia de la humanitat on s'han anat trobant mostres escrites d'interpretacions de somnis. Les antiguescultures i els llibres sagrats al·leguen que els somnis són una mostra de l'existència de l'ànima, dels deus i d'una altra vida.
D'una banda trobem a aquelles persones que creuen que cada somni té unsignificat simbòlic diferent, que poden arribar a fer que les persones estiguin en pau amb si mateixes i que cadascú d'aquest somnis poden arribar a influir a la seva vida. Molts escriptors han exposatllibres sobre aquest tema, un d'ells és Emilio Salas, qui va escriure un diccionari complet de la interpretació simbòlica dels somnis i convida als lectors a conèixer les claus per saber interpretarla seva vida onírica. Alguns dels exemples que trobem dins del seu llibre són:
· Somiar amb un abisme: Somiar que caiem en un abisme és l'avís que està proper el final catastròfic d'una situació, acausa que les bases en què s'assenta la nostra vida, ja sigui moral, econòmica o professionalment, s'estan esfondrant per resultar falses o inadequades, la qual cosa fa necessari buscar amb urgènciaquè existeix de dolent en les mateixes, per corregir-les i adequar-les a la veritable situació.
Si somiem que caiem en un abisme però aconseguim sortir del mateix, o que ens veiem obligats a creuar-hosobre una feble passarel·la, és que existeix una possibilitat de recompondre la situació i recobrar la felicitat.
En canvi, si veiem l'abisme però no arribem a caure en ell és que encara som a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fases dels somnis
  • somnis
  • Els somnis
  • Significatividad de la ciencia
  • declaració dels drets dels infants
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • somnis
  • Significatividad logica de contenido

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS