Sijsfg

Páginas: 2 (251 palabras) Publicado: 20 de abril de 2011
Configuració Opcionalment l’usuari pot modificar la mida de la lupa digital i també determinar quina serà la proporció d’augment quees farà sobre la selecció de pantalla. Per accedir al menú d’opcions només cal fer click amb el botó dret del ratolí a sobre de la iconainferior:

Fem la lectura fàcil:

Nova eina per ampliar el text en pantalla

Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès
Canuda, 6 —08002 Barcelona Tel. 93 343 61 20 Fax 93 317 15 25 biblioteca@ateneubcn.org http://biblioteca.ateneubcn.org

Biblioteca de l’AteneuBarcelonès

Presentació Els ordinadors de biblioteca incorporen un nova aplicació que permet ampliar el text en pantalla i així facilitarla lectura i consulta de documents. Per activar aquesta “lupa digital” només cal fer click per sobre de la següent icona del menúinferior. Això activarà la lupa, que es pot desplaçar al llarg de la pantalla utilitzant el ratolí.

O bé a partir de la icona situada al’escriptori:

Per desactivar la lupa només cal prémer la tecla ESC al teclat, o bé fer click amb el ratolí. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaaa aaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaa a aa a a aaa a aa a a a a a a a a aa a a a a a a a a a a a aa a a a a aa a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a aa a a a a a a a a a
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS