simbad el marino

Páginas: 7 (1522 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2014
Com a delegada del grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de la classe hem preocupe per el benestar de tots. Un tema que considere important tractar i que pot causar diversos problemes éCom a delegaCom a delegada del grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de la classe hem preocupe per el benestar de tots. Un tema que considereimportant tractar i que pot causar diversos problemes és l'extenció dels examens o controls d'algunes assignatures.

Pense que hi ha professors que fan els examens massa llargs i no li trohe ninguna part positiva a eixe fet. Acava la classe i el examen encara no està acabat i si ens deixen temps per a poder acabar-lo apleguem tart a la següent classe i si no ens deixen mes temps els resultats són mésbaixos ja que no podem acabar-lo correctament.
grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de la classe hem preocupe per el benestar de tots. Un tema que considere important tractar i que pot causar diversos problemes és l'extenció dels examens o controls d'algunes assignatures.

Pense que hi ha professors que fan els examens massa llargs i no li trohe ninguna partpositiva a eixe fet. Acava la classe i el examen encara no està acabat i si ens deixen temps per a poder acabar-lo apleguem tart a la següent classe i si no ens deixen mes temps els resultats són més baixos ja que no podem acabar-lo correctament.
Com a delegada del grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de la classe hem preocupe per el benestar de tots. Un tema queconsidere important tractar i que pot causar diversos problemes és l'extenció dels examens o controls d'algunes assignatures.

Pense que hi ha professors que fan els examens massa llargs i no li trohe ninguna part positiva a eixe fet. Acava la classe i el examen encara no està acabat i si ens deixen temps per a poder acabar-lo apleguem tart a la següent classe i si no ens deixen mes temps elsresultats són més baixos ja que no podem acabar-lo correctament.
l'extenció dels examens o controls d'algunes assignatures.

Pense que hi ha professors que fan els examens massa llargs i no li trohe ninguna part positiva a eixe fet. Acava la classe i el examen encara no està acabat i si ens deixen temps per a poder acabar-lo apleguem tart a la següent classe i si no ens deixen mes temps elsresultats són més baixos ja que no podem acabar-lo correctament.
Com a delegada del grup 3r-a del ies sivera font i en representació de toCom a delegada del grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de la classe hem preocupe per el benestaCom a delegada del grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de la classe hem preocupe per el benestarde tots. Un tema que considere important tractar i que pot causar diversos problemes és l'extenció dels examens o controls d'algunes assignatures.

Pense que hi ha professors que fan els examens massa llargs i no li trohe ninguna part positiva a eixe fet. Acava la classe i el examen encara no està acabat i si ens deixen temps per a poder acabar-lo apleguem tart a la següent classe i si no ensdeixen mes temps els resultats són més baixos ja que no podem acabar-lo correctament.
s. Un teCom a deleCom a delegada del grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de la classe hem preocupe per el benestar de tots. Un tema que considere important tractar i que pot causar diversos problemes és l'extenció dels examens o controls d'algunes assignatures.

Pense que hiha professors que fan els examens massa llargs i no li trohe ninguna part positiva a eixe fet. Acava la classe i el examen encara no està acabat i si ens deixen temps per a poder acabar-lo apleguem tart a la següent classe i si no ens deixen mes temps els resultats són més baixos ja que no podem acabar-lo correctament.
el grup 3r-a del ies sivera font i en representació de tots els alumnes de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Simbad el marino
  • simbad el marino
  • Simbad El Marino
  • Simbad, el marino
  • simbad el marino
  • Simbad El Marino
  • Simbad el marino
  • el septimo viaje de simbad el marino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS