Simpson

Páginas: 22 (5271 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2012
2.1Els Simpson

2.1.1 Sinapsis
La família Simpson és una peculiar família. Un fill anomenat Bart amb l'única aspiració de crear conflictes, una filla superdotada amb seriosos problemes emocionals i timidesa,els seus pares Marge i Homer,Marge una dona amb una cabellera de color blau de més de mig metre d’altura i amb una sang tan freda que per molts problemes que li doni la família mais'enfada. I Homer un marit vague, inculte i borratxo, on l’única que sembla normal es la petita Maggie, que encara es un bebè. Però la veritat és que, en el fons, s'estimen. Representen la imatge de la família típica americana portada als màxims extrems. Aquesta sèrie creada per Matt Groening gaudeix d'un èxit rotund en el món sencer.

La història d'aquesta "peculiar família" comença quan Homer J.Simpson, un jove incult però sense males intencions, es declara a Marge Bouvier, una jove alta de cabells blau. Aleshores Homer i Marge es casen a Las Vegas i, poc després, Homer entra a treballar a la Central Nuclear de Springfield, on exerceix el càrrec d'inspector de seguretat, sota el càrrec del senyor Burns. El primer fill del matrimoni és Bart que neix un 28 de desembre i comença a ferentremaliadures des del mateix dia que neix al hospital. Per celebrar el seu aniversari de noces, Marge i Homer tornen a Las Vegas, la ciutat on es van casar. Homer es gasta un dineral en les màquines escurabutxaques, de manera que han de quedar-se una setmana més fregant plats per pagar les despeses de l'hotel. La 2 ª lluna de mel del matrimoni Simpson té lloc a les cascades del Niàgara. Aleshores Homeres cau en elles i triguen diversos dies a trobar-lo. La següent a arribar a la família és Lisa, una noia molt espavilada i precoç, el més oposat al seu germà Bart. La tragèdia de la mort de Snowball, el gat de la família Simpson, commociona a tots, especialment a Lisa que pateix un gran impacte i comença a tocar el saxo per dissoldre les seves penes. Aquesta pèrdua es supera amb l'arribada de lapetita Maggie. Al principi, als seus germans no els fa molta gràcia, però aviat s'acostumen.

Springfield és la fictícia ciutat on viu la família Simpson i els seus ciutadans. Un lloc on sovint succeeixen coses no gaire normals. El seu creador, Matt Groening, va triar el nom del lloc basant-se que és un nom de ciutat molt comú als Estats units. A més, afirma Groening que Springfield té moltessimilitud amb la ciutat que va nàixer, Portland, Oregon. Això ens mostra que Springfield pot ser qualsevol ciutat dels Estats units. Els edificis més importants de Springfield són: la central nuclear, el canòdrom, l'estadi de futbol, ​​el jutjat, l'ajuntament, el centre comercial i el bar de Moe. En la ficció, el fundador de Springfield va ser un pirata sanguinari anomenat Jebediah Springfield.Image with all major and minor characters in the series.
Els Simpson es una sèrie d’animació que fa servir el model sitcom(1), on es critica i es satiritza la societat nord-americana: la seva forma de vida, el sistema polític, els seus valors, la religió,la educació, etc..., per que tot i que els Simpson no siguin reals, planteja problemes d’una societat moderna. Com per exemple el fet de tindre enHomer treballant en una central nuclear que no assumeix els costos amb els impactes relacionats amb el medi ambient. I que Bart i Lisa portin més de 20 anys a l’escola és deu a dos motius, el primer, fa referència a que si no creixen, podran plasmar el mal sistema educatiu, i l’altre, fa referència a una societat que no avança, no aprèn, sempre s’entrebanca amb la mateixa pedra.

Seqüènciad’obertura
Es un signe d’identitat més gran de la sèrie, el gag consisteix en veure com la família es reuneix al sofà per a veure la televisió un cop a acabat les seves obligacions.
La característica més destacable es que la seqüència canvia en cada episodi,una és quan Bart escriu una cosa diferent a la pissarra de l’escola. I l’altre es quan es reuneixen a la sala d’estar per veure la televisió....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • los simpson
  • Los Simpson
  • LOS SIMPSON
  • los simpson
  • los simpson
  • Los Simpson
  • los simpson
  • Simpson

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS