Sin titulo

Páginas: 2 (347 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2013
Hola a tots, la meva opinió sobre els diferents papers que representen les dones en la època dels anys 60 és la següent:

-En primer lloc, la protagonista és la dona del jo sé, la juana. Es unadona sencilla u humil que és mestressa de casa u que te totes les responsabilizas dels seus dos fills u les tasques domèstiques.

-D'altra banda apareixen en segon lloc unes iones turistesalemanyes que estan de vacantes u són adinerades per la seva imatge luxosa tant com la disposició de diners, l'allotjament on es troben, el vehicle del que disposen etc.. u una d'aquestes en una nitde solteria u de festa mantenen una relació

- D'altra banda també intervé una dona cambrera, treballadora de l'hotel i amb la que manté contacte i una relació esporadica d'urant tota l'estanciaen la que ell es troba a lloret.

¿Com influeix el context històric i social de l'època en l'actitud de cada una?

La seva espossa la juana és una dona obedient, pobre, reprimida, desconfiada,temerossa i que mai a treballat ni a sortit del seu poble ja que ha viscut en unes condicions socials molt estrictes de masclisme i ha viscut una vida d'autosuficiència molt dura a causa delsgrans latifundis els quals eren propietat dels señors feudals, marquesos etc i per tant els jornalers depenien d'ells i no tenien cap propietat. També existia un govern dictador. En canvi les noiesturistes ho tenen tot i disfruten de la vida amb llibertat, són atrevides, no tenen pretrensions ni perjudicis en cap moment ja que fan el que volen. Jo crec que al seu pais, alemanya hi ha unaltre tipus de govern democràtic per la seva forma d'actuar, de vestir etc... ja que la seva posició social i econòmica és molt impactant i contradictoria davant la societat dels anys 60 a catalunya.I per últim la dona cambrera de l'hotel és el cas d'una dona treballadora, asalariada que dispossa de més medis de subsistència ja que viu en una zona industrialitzada amb molt comerç.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • titulo del titulo
  • Titulo
  • Titulos
  • El titulo
  • Titulo
  • Soy un titulo
  • Sin titulo
  • Titulos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS