Sinopsis una princesa en berlin.

Páginas: 3 (645 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2011
Una princesa a Berlín ens mostra una societat Alemanya en la que hi han dos grups ben diferenciats; un grup format pels poderosos banquers, nobles, empresaris, polítics, que formaven part de l’altaburgesia, que a pesar de la inflació es pot seguint permetre luxes. I l’altre grup hi havien els pobres obrers, aturats o ex combatents que ara eren captaires a causa de la reducció de l'exèrcitAlemany. Els del segon grup formaven part del dia a dia, els que els hi costava trobar alguna cosa que poder menjar i puguin pagar. D’aquest segon grup formen part la família Falke, ja que aquest obligaa Bärbel a ficar-se al llit amb Ellis, amb l'objectiu d'assegurar que segueixi acudint a classes que pagava amb dòlars.

El protagonista, Peter Ellis, viu a una de les cases més importants acollitper el seu amic Cristoph Keith, però també freqüenta la casa de Fritz Falke que està al barri obrer de Neukölln per millorar el seu estil de pintura. Peter i Christoph eren molt bons amics, es vanconèixer a Verdun el 1916. Christoph era pilot, i el seu avió va enderrocar durant la I Guerra Mundial. Peter el va salvar. Peter era americà, estudiant de medicina i es va ser anar a Neully durant laPrimera Guerra Mundial per ajudar els ferits, el era conductor d'ambulàncies.

A Alemanya, Peter es va instal•lar a casa del Christoph i la seva família: els pares d’aquest, i el seu germà Kaspar.Christoph treballava al Banc Waldstein & Co Christoph i tenia molts bons amics, entre ells els Waldstein a qui Peter no va tarda en conèixer: Bobby Waldstein era l’amo del banc, el seu germà, el Baró vonWaldstein, pare de Lilí i Alfred . Lilí era una noia encantadora de qui Peter aviat va quedar enamorat. .Alfred estava casat amb la Sigrid, que era una antiga amiga de Kaspar. També era com de lafamília de la Princesa Helena, vídua d’un príncep de les Nacions Unides, la qual estimava molt una Christoph. Malgrat el seu origen jueu els Waldstein tenien molts amics, entre el ministre d'Afers...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Una princesa en berlín
  • Una Princesa En Berlin
  • Una princesa en Berlín
  • UNA PRINCESA EN BERLÍN
  • Una princesa en berlín
  • Una princesa en Berlín (català)
  • Trabajo "una princesa en berlín" català
  • Una princesa en berlin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS